Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Comença el Festival de la Infància: Què és i quines activitats es fan
  • CA

El Festival de la Infància obre les portes demà dimarts a les 9h. Comença, així, la 60a edició d’aquest festival que organitza la Fira de Barcelona i que ofereix un espai lúdic per la canalla en un època que tant escoles com extraescolars s’aturen. En total, el certamen organitza prop de 40 activitats lúdiques per a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys. Segons informen des de la Fira, les propostes d’enguany giraran en torn la cita olímpica que va acollir Barcelona el 1992 i es dividirà en cinc àrees: Esport, Cultura, Ciutat, Alimentació i Creativitat.

Dotze esports diferents

Pel que fa a l’àmbit purament esportiu, els infants podran jugar a futbol, bàsquet, golf o vòlei, entre altres propostes. En total, hi haurà 12 disciplines olímpiques diferents, entre les quals també hi ha el parkour, l’skate o l’escalada.

Espectacles culturals pensats per la canalla

La fira també incorporarà 19 espectacles culturals diferents, que es duran a terme a l’escenari principal de l’esdeveniment. La cantant infantil Dàmaris Gelabert serà la cap de cartell i oferirà dos concerts, que inclouran cançons de l’ideari popular. Aquests concerts es faran dimecres vinent cap a les 11:30h i cap a les 18:30h. També hi haurà espectacles de màgia i, pels infants més aficionats al futbol, espectacles de freestyle.

Tallers i gimcanes per descobrir els monuments i la història de Barcelona

Els tallers també formen una part important de l’edició d’enguany. En aquest sentit, els infants podran familiaritzar-se amb un dels astres més de moda de Barcelona; un dels tallers consisteix en recrear un dels estels de la Sagrada Família. També hi haurà tallers de titelles i de manualitats i una gimcana per descobrir qui era el Cobi, la mascota dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92.

Totes aquestes activitats estaran disponibles a partir de dimarts vinent i s’allargaran fins al darrer dissabte de l’any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa