Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cotxes híbrids o elèctrics? El tipus de vehicles més venuts al Saló Ocasió
  • CA

Uns 800 vehicles venuts, un volum de negoci generat superior als 19 milions d’euros -amb un preu mitjà per unitat de 24.000 euros- i un total d’11.000 visitants en nou dies. Aquestes són les xifres de balanç de la 40ena edició del Saló Ocasió, que s’ha celebrat al recinte Montjuïc Fira de Barcelona entre el 26 de novembre i el 4 de desembre. L’esdeveniment el van organitzar conjuntament la patronal catalana de la distribució d’automoció (Fecavem) i el Gremi del Motor, juntament amb Fira de Barcelona.

Atenent un comunicat difós per Fecavem, els cotxes més venuts han estat els de les classes B i C -és a dir, utilitaris de fins a quatre metres ja sigui de tres o cinc portes- i sedans, tot-terrenys, monovolums i els SUV de, com a mínim, 4,5 metres.

Èxit dels models híbrids

Els models híbrids han tingut molt èxit entre els compradors, uns vehicles que porten incorporada una etiqueta C o Eco que els permet circular sense cap tipus de restricció per les denominades zones de baixes emissions (ZBE).

El vehicle elèctric, bastant residual al mercat

D’altra banda, el Saló Ocasió va constatar que els vehicles elèctrics encara són bastant residuals al mercat, com ho acredita el fet que tan sols representaven un 3% de l’oferta present al certamen.

Jaume Roura, president del saló i també de Fecavem, ha mostrat la seva satisfacció pels resultats atenent “les dificultats que actualment presenta el mercat”, en un context actual marcat per la inflació. Al marge dels 800 vehicles venuts, els organitzadors han volgut subratllar que ja estan en marxa nombroses operacions que es concretaran als concessionaris els propers dies. Així doncs, la 41ena edició de l’esdeveniment ja es prepara per a la seva celebració la tardor de 2023, novament al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa