Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ESPAI LEGAL | Envia els teus dubtes sobre compravenda d’immobles
  • CA

El consultori jurídic “Espai Legal”, iniciat fa dos mesos pel TOT Barcelona en col·laboració amb el despatx Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes, abordarà aquesta segona quinzena de juny un nou àmbit temàtic: qüestions sobre la compravenda d’immobles.

Després de resoldre dubtes dels lectors sobre la declaració de renda, arrendaments, qüestions hereditàries i divorcis i separacions; aquesta segona quinzena de juny el consultori rebrà consultes sobre la compravenda d’immobles. La compra d’un immoble acostuma a ser una de les decisions econòmiques més rellevants de la vida d’una persona. Els despatxos d’advocats reben sovint qüestions sobre quins extrems cal verificar abans de comprar un immoble, la possible conveniència de fer un contracte previ d’arres o paga i senyal, quines previsions ha de contenir el contracte de compravenda, o les precaucions a adoptar respecte de les clàusules annexes del préstec hipotecari.  

Fins al dimecres 30 de juny podeu enviar les vostres consultes sobre qüestions referides a reclamacions d’impagats per correu electrònic a l’adreça [email protected]

El TOT Barcelona farà una selecció dels dubtes més rellevants i els farà arribar als especialistes del bufet. Alonso-Cuevillas els respondrà en un contingut especial en els següents dies.

Recorda: consultes sobre les qüestions relatives a la compravenda d’immobles fins al 30 de juny a [email protected]

Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes és un despatx multidisciplinari, fundat l’any 1984 pels germans Josep Fèlix i Jaume Alonso-Cuevillas. Integrat per advocats especialitzats en diverses àrees del dret, el bufet és conegut pel gran públic per la seva participació en judicis molt mediàtics. La seva activitat abasta, però, les principals branques jurídiques i econòmiques, donant servei tant a particulars com a professionals, autònoms i empreses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa