Els Mossos investiguen dos vigilants que van trencar un pòmul a un carterista al metro

El sospitós de fer furts al transport metropolità va acabar amb cinc punts de sutura

Dos vigilants del metro estan sent investigats pels Mossos d’Esquadra per una actuació violenta contra un sospitós de cometre furts al transport, segons ha avançat El Periódico i han confirmat fonts del cos.

Els fets es van produir aquest dimarts cap a dos quarts d’una del migdia a l’estació de la línia L5, a la parada de Diagonal.

Segons fonts policials, els dos vigilants van aturar un presumpte carterista, com fan en moltes ocasions, per retenir-lo o avisar la policia, que és el protocol normal. Pel que saben fins ara els Mossos, l’actuació va ser normal i tranquil·la en un primer moment, però després ràpidament es va complicar i es va convertir en una acció violenta en què el sospitós va acabar ferit de consideració, amb un pòmul trencat i cinc punts de sutura.

Ara, els Mossos d’Esquadra han de prendre declaració als dos vigilants per separat i analitzar les càmeres de seguretat i els testimonis dels quals disposin.

TMB ha fet apartar els dos vigilants del servei a metro temporalment “perquè hi ha una investigació en marxa” que els afecta, segons han indicat al TOT Barcelona els portaveus de la companyia. “Si finalment s’apreciés algun element que pogués portar a prendre alguna mesura, es traslladaria a la seva empresa, ja que els correspondria a ells adoptar-les”, han afegit.

Més informació

Comentaris

    Joan Toral 09/08/2019 8:55 pm
    Als lladres ni tocar-los EH?
    ton 13/08/2019 5:10 pm
    més valdria que investiguessin el carterista

Nou comentari