Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nova batalla campal entre joves i vigilants al metro
  • CA

Una nova baralla brutal entre joves i vigilants del metro. En aquesta ocasió, els fets van succeïr a l’estació de Ciutadella-Vila Olímpica el matí del diumenge passat, tant a l’accés al vestíbul com al mateix carrer, i van involucrar una desena de treballadors de seguretat i una altra de joves. Al vídeo al que ha tingut accés el Tot Barcelona es veuen puntades de peu i cops de puny entre els dos bàndols. A més, els vigilants fan ús de les porres i colpegen els joves durant la batussa. Els Mossos d’Esquadra van ser avisats a les 7h del matí i van identificar a tots els implicats, expliquen fonts policials. Tot i això, no tenen constància que cap dels protagonistes decidís denunciar. TMB, per la seva part, està investigant els fets.

Segons expliquen fonts dels treballadors de seguretat, l’incident va començar quan dos vigilants estaven traient dos individus de l’estació de metro. En fer-ho, es van trobar un grup més gran a la boca d’accés al vestíbul –la que es veu a les imatges– i els joves els haurien començat a increpar arribant-los a llançar ampolles de vidres i llaunes. En aquell moment, hauria començat l’enfrontament, asseguren les mateixes fonts. Almenys un dels joves hauria quedat ferit, tal com es veu al vídeo i expliquen els treballadors: “El terra va quedar tacat de sang”. 

Un dels treballadors va acabar amb esgarrapades a la cara. Tot i així, els mateixos professionals de seguretat indiquen que qui es va endur la pitjor part “amb molta diferència” van ser els joves, que també van tacar de sang l’uniforme dels vigilants. 

Les esgarrapades a la cara d'un dels vigilants. / Cedida

Les esgarrapades a la cara d’un dels vigilants. / Cedida

La mateixa nit, minuts abans, a una altra estació de la línia groga, el Maresme-Fòrum, va haver-hi una altra baralla entre vigilants i joves. 

Més notícies
Un detingut en un enfrontament entre un grup de joves i els vigilants del metro
Notícia: Un detingut en un enfrontament entre un grup de joves i els vigilants del metro
Comparteix
Els nois volien entrar sense pagar i un d'ells ha llençat un pivot contra un dels guàrdies
Colau i Artadi s’enfronten a Twitter per l’absència de Buch a la Junta de Seguretat de Barcelona
Notícia: Colau i Artadi s’enfronten a Twitter per l’absència de Buch a la Junta de Seguretat de Barcelona
Comparteix
L'alcaldessa anuncia que ahir va demanar 150 mossos més però que el conseller d'Interior no hi era per escoltar-la i la candidata de JxCat replica que hi havia el director de la policia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa