Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Renfe aparta els vigilants acusats d’una actuació desproporcionada amb porres a la plaça Catalunya
  • CA

Renfe ha sol·licitat a les empreses per a les quals treballen els vigilants de seguretat acusats d’actuació desproporcionada ​que els “retiri del servei”. La companyia ho ha demanat després que es divulguessin imatges dels vigilants reduint un passatger a cops de porra. La intervenció va ser titllada de “desproporcionada” per Es Racismo a través de Twitter.

A més, Renfe ha obert un expedient informatiu que podria comportar sancions als vigilats “si no han actuat d’acord a la normativa”. El tinent d’alcalde barceloní Jaume Asens ha felicitat la companyia per haver apartat “amb rapidesa” els vigilants. Cal reconèixer “la feina ben feta” per part de Renfe, ha dit. “No volem que la imatge de Barcelona quedi tacada per fets com els que van tenir lloc ahir al vestíbul de plaça Catalunya” ha declarat l’edil, que també ha recordat que va quedar tacada amb l’incident racista que va passar a l’octubre en un avió de Ryanair al Prat.

Més notícies
Renfe aparta un vigilant i multa l’empresa de seguretat per un incident racista a Sants
Notícia: Renfe aparta un vigilant i multa l’empresa de seguretat per un incident racista a Sants
Comparteix
Les entitats contra el racisme celebren la decisió de l'operadora però critiquen que sense un vídeo viral, com ha passat en aquest cas, no s'acostumen a prendre mesures
Denuncien una actuació “desproporcionada” amb cops de porra dels vigilants de plaça Catalunya
Notícia: Denuncien una actuació “desproporcionada” amb cops de porra dels vigilants de plaça Catalunya
Comparteix
El vídeo l'ha publicat la plataforma 'Es Racismo' i ha criticat els fets per tenir una motivació "racista" i ser "desproporcionals"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa