L’Ajuntament de Barcelona convertirà en un recinte tancat l’espai al voltant dels búnquers del Turó de la Rovira, segons ha explicat als mitjans la regidora del districte d’Horta-Guinardó, Rosa Alarcón. L’objectiu és controlar l’afluència de visitants, posar fi a l’incivisme que es dona sobretot en forma de botelló a les nits i protegir els elements museístics de la zona.

Alarcón ha reconegut la problemàtica dels botellons a la nit ja abans de la pandèmia i havien detectat que s’estaven fent malbé elements museístics per l'”allau” de visitants. La decisió de conversió en un recinte tancat s’ha pres d’acord amb els veïns, segons ha afirmat la regidora.

Nou comentari

Més notícies
La Guàrdia Urbana en el moment de començar a desallotjar els búnquers del Carmel al vespre per impedir aglomeracions per la Covid / D.C.

Desallotgen l’escenari de les ‘selfies’ als búnquers del Carmel

La Guàrdia Urbana té la nova ordre de prohibir l'accés a les bateries antiaèries a partir de les 20 hores a tots els que no siguin veïns
Accessos als búnquers del Carmel tallats per la Guàrdia Urbana / Nuria Arévalo (Facebook)

Els búnquers del Carmel, tancats al vespre per la Covid

La Guàrdia Urbana en fa marxar els grups que s'hi reuneixen per evitar l'acumulació de gent i el 'botellón' durant el rebrot