Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els búnquers del Carmel, tancats al vespre per la Covid
  • CA

Els accessos a les restes de les bateries antiaèries del Carmel, l’indret anomenat popularment búnquers, es tanquen cada nit per evitar les aglomeracions que s’hi solen produir els vespre d’estiu, a partir de la posta de sol, ja que es considera que hi hauria perill de propagació de la Covid-19 en ple rebrot. Segons han indicat fonts municipals al TOT Barcelona, encara que es tracta d’una zona amb diversos accessos i difícil de tancar, des d’ahir, dimarts, la Guàrdia Urbana hi munta un dispositiu a partir de les 20 hores. Els agents desallotgen els visitants que hi troben i acordonen els carrers que hi porten, de manera que fins l’endemà al matí només hi poden passar els veïns.

Amb aquesta operació s’impedeix que s’hi facin botellons, però també qualsevol altra mena de trobada de grups, que són habituals per veure les vistes panoràmiques sobre la ciutat, especialment temptadores a l’hora de la posta del sol a l’estiu. De fet, dimarts al vespre, hores després que la Generalitat anunciés que prohibia els botellons a tot el país –a Barcelona ja ho estava mitjançant l’ordenança de civisme–, la policia va fer marxar de la zona una cinquantena de persones.

Els veïns, que fa temps que alerten que l’espai s’ha massificat, han celebrat veure les cintes policials tallant els accessos i ho han fotografiat per penjar-ho a les xarxes socials, com es veu en aquesta imatge a Facebook.

Els veïns celebren a Facebook que s'hagin tallat els accessos als búnquers del Carmel
Els veïns celebren a Facebook que s’hagin tallat els accessos als búnquers del Carmel
Més notícies
La Guàrdia Urbana desallotja un grup que feia 'botellón' a la Barceloneta, en imatge d'arxiu / ACN
Barcelona estudia si ha d’apujar les multes pel ‘botellón’ per adaptar-les a les del Govern
Notícia: Barcelona estudia si ha d’apujar les multes pel ‘botellón’ per adaptar-les a les del Govern
Comparteix
Un total de 750 desallotjats aquesta nit per beure al carrer | La Guàrdia Urbana ha denunciat 1.135 persones des de l'1 de juliol
Restriccions d'accés al Turó de la Rovira durant la desescalada / Ajuntament de Barcelona
Restringit l’accés al Turó de la Rovira per les aglomeracions durant el desconfinament
Notícia: Restringit l’accés al Turó de la Rovira per les aglomeracions durant el desconfinament
Comparteix
El consistori reconeix que a l'hora de la posta de sol s'hi concentrava massa gent i no es complien les distàncies de seguretat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa