Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Restringit l’accés al Turó de la Rovira per les aglomeracions durant el desconfinament
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha decidit restringit l’accés al popular mirador del Turó de la Rovira, també conegut com Els búnquers del Carmel. Alertat pels veïns, el consistori reconeix que no s’hi complien les distàncies de seguretat durant la desescalada. “Les aglomeracions que s’han viscut els darrers dies al Turó de la Rovira han dut les autoritats municipals a restringir-hi l’accés”, assenyala la web del districte d’Horta-Guinardó.

Ara es pot seguir visitant però cal seguir un circuit senyalitzat d’entrada i sortida i hi ha agents cívics vigilant el comportament de la gent durant les hores de màxima afluència. “Les franges horàries marcades en aquest desconfinament progressiu han fet que hi hagi molta afluència a determinades hores, sobretot al capvespre, i per aquest motiu s’han dut a terme aquestes mesures de seguretat”, indica el districte.

Els agents cívics recorren la zona cada tarda de dilluns a diumenge, entre les 18h i la una de la matinada. L’itinerari que cal seguir s’ha marcat amb tanques i pancartes municipals sobre la desescalada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa