Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els 22 hotels que participen en una ruta de tapes de luxe a preu assequible

Bones notícies per als amants de les tapes. Fins al pròxim 28 de maig tothom qui vulgui pot gaudir de diferents propostes de tapes molt especials en el marc de l’Hotel Tapa Tour. Es tracta d’una iniciativa en la qual participen 22 hotels de la ciutat que ofereixen quatre modalitats de tapes de luxe a preus assequibles, que van dels 8 als 15 euros. Les diferents opcions són una tapa i una copa de vi, una tapa fusió i una copa de cava, una croqueta d’autor i una cervesa i una tapa dolça amb un còctel.

Els 22 hotels que hi participen estan repartits per diferents punts de la ciutat. A la zona del passeig Marítim (Hotel Arts Barcelona, Serras Barcelona, W Barcelona i Sofitel Barcelona Skipper); als barris del Gòtic i el Born (Catalonia Catedral, Hotel Pulitzer, The Barcelona EDITION i Kimpton Vividora Hotel); a la zona del centre de la ciutat més proper a plaça de Catalunya (Cotton House Hotel, NH Collection Gran Hotel Calderón, Negresco Princess i Almanac Barcelona); a la Dreta de l’Eixample (Majestic Hotel & Spa Barcelona, Renaissance Barcelona Hotel, Royal Passeig de Gràcia, Seventy Barcelona i Casa Sagnier); a Sarrià-Sant Gervasi (Primero Primera i Meliá Sarrià), a Sants-Montjuïc (Hotel Catalonia Barcelona Plaza i InterContinental Barcelona) i L’Hospitalet-Fira (Santos Porta Fira).

Passeig de Gourmets

El passat mes de març es va celebrar el Passeig de Gourmets, que com cada any va tornar a oferir platets i menús de luxe a una de les artèries més luxoses de Barcelona: el passeig de GràciaUn dels trets més destacables era també que els platets tenien un preu assequible. L’esdeveniment oferia diferents possibilitats: una ruta de plats, menús gourmet, entrepans d’autor i sopars temàtics i experiències gourmet. Alguns dels restaurants que van participar en l’esdeveniment van ser l’Hotel Casa Fuster – Cafè Vienès, Sintonia, Santa Eulàlia – The Bistrot i Santa Eulàlia – The Bistrot. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No hi aniré pas a maig 20, 2023 | 16:58
    No hi aniré pas maig 20, 2023 | 16:58
    web en castellano, para que nos entienda todo el mundo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa