Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tornen els platets i menús de luxe assequible al passeig de Gràcia

Torna el Passeig de Gourmets. L’edició del 2023 arrenca aquest dijous per tornar a oferir platets i menús de luxe a una de les artèries més luxoses de Barcelona: el passeig de Gràcia. Un dels trets més destacables és que tenen un preu assequible per a moltes butxaques. L’esdeveniment ofereix diferents possibilitats: fer una ruta de plats, gaudir de menús gourmet, tastar entrepans d’autor i viure sopars temàtics i experiències gourmet. Per gaudir d’aquestes experiències, però, cal espavilar-se, ja que l’esdeveniment gastronòmic té una durada de 10 dies. El pròxim 19 de març s’acomiadarà fins a la pròxima edició.

Pel que fa als platets, es pot gaudir de la proposta que ofereixen els 12 restaurants participants per 10 euros. Alguns d’ells són l’Hotel Casa Fuster – Cafè Vienès, Sintonia, Santa Eulàlia – The Bistrot i Santa Eulàlia – The Bistrot. La gran novetat d’enguany són els entrepans d’autor, que tenen un preu de 9 euros, segons el restaurant. Aquests es poden trobar a The One Barcelona – Somni Restaurant, Monument Hotel – Verbena i Restaurant Solomillo, entre altres.

Dins del Passeig Gourmet tenen un paper clau els menús gourmet, que es poden gaudir per 55 euros amb beguda (cervesa o copa de cava, entre altres). També es pot escollir un menú amb un maridatge exclusiu de Caves per 70 euros. Les dues possibilitats les ofereixen els restaurants Sintonia, Mr Porter Barcelona i Restaurante Solomillo, entre altres.

Per part seva, als sopars temàtics es poden tastar menús que ofereixen propostes gastronòmiques centrades en un producte, com per exemple, el menú de la trufa de l’Hotel Majestic o el menú del restaurant Sintonia, que fa un viatge als anys vuitanta. Per últim, estan les experiències gourmet, que donen l’opció de participar en una cata de sakes al Claris Hotel o a un taller de steak tartar al Sintonia, entre altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa