Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El restaurant Granja Elena, el Tomás de Sarrià i l’En Ville, premis Barcelona Restauració
  • CA

La segona edició dels Premis Barcelona Restauració han reconegut el restaurant Granja Elena del barri de la Marina de Port, al districte de Sants-Montjuïc, en la categoria de Qualitat Gastronòmica per representar l’alta gastronomia de barri.

El restaurant Tomás de Sarrià,  al cor del barri de Sarrià, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, ha estat distingit en la categoria d’Integració en el barri, per ser patrimoni de districte i de la capital catalana amb una història de cent anys.

Finalment, el restaurant En Ville​, al Raval, al districte de Ciutat Vella, ha guanyat el premi Local notori o innovador per apostar per donar resposta a una necessitat nutricional amb una carta apta “al 95%” per a celíacs.

Finalment, aquest any s’ha atorgat un reconeixement especial al restaurant Can Recasens del Poblenou, al districte de Sant Martí, per una trajectòria de 113 anys.

L’acte de lliurament dels II Premis Barcelona Restauració ha tingut lloc aquest dilluns al vespre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Aquests guardons reconeixen la tasca d’establiments de restauració dels deu districtes de la ciutat.

Més notícies
Barcelona prohibeix obrir nous restaurants al carrer Girona
Notícia: Barcelona prohibeix obrir nous restaurants al carrer Girona
Comparteix
El govern d'Ada Colau aprova sense preavís una suspensió de llicències d'un any en aquesta artèria de l'Eixample, que aspira a pacificar com Enric Granados
Els restaurants de la Barceloneta es revolten contra Gala Pin
Notícia: Els restaurants de la Barceloneta es revolten contra Gala Pin
Comparteix
Els restauradors del conegut passeig Joan de Borbó han fet un tancament simbòlic dels seus locals per protestar per la reducció de taules a les seves terrasses
Barcelona, meca gastronòmica amb 31 estrelles Michelin
Notícia: Barcelona, meca gastronòmica amb 31 estrelles Michelin
Comparteix
La capital catalana compta amb 23 restaurants que han rebut la prestigiosa distinció gastronòmica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa