El restaurant Granja Elena, el Tomás de Sarrià i l’En Ville, premis Barcelona Restauració

Els guardons han atorgat, també, un reconeixement especial al restaurant Can Recasens per la trajectòria de 113 anys

La segona edició dels Premis Barcelona Restauració han reconegut el restaurant Granja Elena del barri de la Marina de Port, al districte de Sants-Montjuïc, en la categoria de Qualitat Gastronòmica per representar l’alta gastronomia de barri.

El restaurant Tomás de Sarrià,  al cor del barri de Sarrià, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, ha estat distingit en la categoria d’Integració en el barri, per ser patrimoni de districte i de la capital catalana amb una història de cent anys.

Finalment, el restaurant En Ville​, al Raval, al districte de Ciutat Vella, ha guanyat el premi Local notori o innovador per apostar per donar resposta a una necessitat nutricional amb una carta apta “al 95%” per a celíacs.

Finalment, aquest any s’ha atorgat un reconeixement especial al restaurant Can Recasens del Poblenou, al districte de Sant Martí, per una trajectòria de 113 anys.

L’acte de lliurament dels II Premis Barcelona Restauració ha tingut lloc aquest dilluns al vespre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Aquests guardons reconeixen la tasca d’establiments de restauració dels deu districtes de la ciutat.

Més informació

Nou comentari