Els hotelers apressen l’Ajuntament a aturar l’incivisme, que creuen desfermat

Apunta als apartaments turístics il·legals i adverteix d'una especial incidència a la Barceloneta i el Casc Antic

El Gremi d’Hotels de Barcelona ha reclamat aquest dimecres a l’Ajuntament que garanteixi la seguretat i neteja dels espais urbans davant el que considera un increment de les actituds incíviques a la ciutat. En un comunicat, el gremi ha sostingut que aquestes actituds s’estan produint “amb especial rellevància” al barri de la Barceloneta i el Casc Antic, on el veïnat està cridat a manifestar-se aquesta tarda contra els botellons i el soroll que no deixa dormir.

El director general del Gremi d’Hotels de Barcelona, ​​Manel Casals, ha advertit que “incivisme i il·legalitat estan estretament vinculades i cal una resposta ferma de les autoritats per eradicar-les de Barcelona“. “Fa temps que venim advertint dels riscos que suposa l’activitat il·legal dels pisos turístics i, de la necessitat que el consistori municipal abordi de manera eficient, ferma i resolutiva la regulació de les llars compartits”, ha afegit.

Ha defensat que fer front a això ha d’evitar la impunitat dels grups i màfies que comercialitzen apartaments turístics sense llicència a la ciutat i evitar els problemes de coexistència que generen.

Més informació

Comentaris

  Ricard 30/06/2021 6:46 pm
  Tradicionalment els ajuntaments catalans són inmunes als actes incívics, sobretot al soroll al carrer, als domèstics (gossos, veíns incívics, etc) i en els accessos a espais de lleure (discoteques, sales de festa, etc). No els dóna la gana dedicar-hi recursos i els ciutadans estem totalment indefensos tret de que no s'elevin les infraccions als jutjats. Són els municipis més negligents de l'Europa Occidental. Una altra cosa és la disciplina viària dels turismes, on sí es posen les botes amb mil·lers de multes que sí cobren. En skates, patins elèctics i altres andròmines per la via pública, circulant amb temeritat, la negligència de l'Administració Pública a l'hora de perseguir infractors també és descarada.
  Qercus 30/06/2021 7:45 pm
  Si, home. els hotelers, els quals alhora molts d'ells atreuen a qualsevol preu personal com el de la foto. Això sí, pagant sous ridículs als treballadors del seu sector econòmic, cosa que deixa fora gent del país i alhora n'atreu de fora, i després els més xenòfobs encara es queixen que hi ha massa "estrangers". El sou de les hores de feina inhumana de les quelis, per exemple, és un escàndol, mitjançant el qual els senyors hotelers poden "oferir" preus "competitius", en diuen, amb sorna.
   FRAN BCN 30/06/2021 8:17 pm
   Si algú adult surt de nit i observa la.penya que munta.els numerets de botellon, haurà de tot.però la.majoria és xusma garrula. Els.estrangers són minoria...

Nou comentari