Cau un pis del Raval on es venia ‘shabú’, la droga filipina que alarma Barcelona

La Guàrdia Urbana investigava el cas i va trobar al domicili escorcollat drogues, bufadors i 1.015 euros

Continua el degoteig d’actuacions policials contra els narcopisos de Ciutat Vella de Barcelona, alguns dels quals són fins i tot punts de distribució de droga per a tot el barri, a banda de la venda directa al consumidor que moltes vegades consumeix allà mateix el que compra. I aquesta vegada la Guàrdia Urbana ha fet un complet, perquè han localitzat, al carrer Cardona del Raval, un pis es venia shabú, la droga filipina que fa un parell d’anys alarma les autoritats policials i sanitàries de la ciutat.

La Guàrdia Urbana va entrar ahir en un pis que estava investigant pel tràfic de drogues que s’hi feia. Hi van anar amb tota la cavalleria: agents de la unitat d’investigació i d’altres de la unitat de suport policial (USP), els mal anomenats antiavalots del cos municipal, que actuen sovint en entrades i escorcolls programats quan es preveu que pugui sorgir alguna incidència, perquè els investigats es puguin resistir o fins i tot estar armats.

En aquest cas, un cop al pis s’hi van detenir dues persones, es van confiscar quantitats petites de drogues, entres les quals hi havia shabú, estris per manipular-les i 1.015 euros en moneda fraccionada. Dels estris, destaquen els bufadors que es veuen a la foto, que es fan servir per cremar la droga i aspirar-la després per un petit tub.

Més informació

Comentaris

    ara cal saber 18/01/2019 12:42 pm
    on estan els traficants o hi ens posem de valent o tornem als anys 80

Nou comentari