El dia va començar ahir amb una operació dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana al Poble-sec per desmantellar dos narcopisos i va acabar amb un altre dispositiu del mateix tipus, però aquesta vegada era per tancar un narcopís al barri de la Ribera, concretament al carrer Flassaders. El balanç de la intervenció va ser de tres detinguts, i els Mossos han detallat que el punt de venda es va localitzar gràcies a les queixes veïnals, que convivien amb desenes de toxicòmans que entraven al narcopís durant les 24h del dia per consumir cocaïna i heroïna. A l’interior de l’immoble es va localitzar cocaïna, diners en efectiu, una balança i estris per al consum de substàncies estupefaents. En el moment de l’entrada hi havia deu persones a l’interior.

La policia de la Generalitat va anunciar que s’estava portant a terme l’operació al seu compte de Twitter a les nou del vespre, i en la piulada mostrava un agent dels Mossos i un altre de la Guàrdia Urbana, amb la intenció de fer arribar a l’opinió pública un missatge de coordinació policial. 

 

Des que en la junta local de seguretat de l’octubre, el departament d’Interior i l’Ajuntament van arribar a un acord per afrontar el problema dels narcopisos de manera coordinada i reforçar la presència policial a Ciutat Vella, les operacions per desmantellar aquests punts de venda de drogues s’han multiplicat i, sobretot, s’han publicitat molt més.

Segons les dades del balanç presentat aquest dilluns, des que va començar aquest any el pla de xoc ha permès tancar 101 narcopisos en tot el districte. La majoria han estat al Raval i, arran d’aquesta pressió, els traficants s’han començat a desplaçar cap a Sant Antoni i el Poble-sec.

Nou comentari

Més notícies

Quatre detinguts en l’operació per tancar dos narcopisos al Poble-sec

En l'operatiu els Mossos i la Guàrdia Urbana s'han trobat 24 persones drogant-se en un dels punts de venda intervinguts

El pla de xoc a Ciutat Vella ha permès tancar 101 narcopisos

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han detingut o investigat més de 400 persones aquest 2018, la majoria per furts i apropiacions indegudes

La policia tanca 14 narcopisos més a Ciutat Vella i permet el retorn dels propietaris

La col·labració ciutadana ha estat essencial per localitzar-los

Rua amb cassolada contra els narcopisos al Raval

Veïns del barri recorren els carrers durant una hora fent sonar les cassoles i els xiulets