Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un home a les Corts per fer tocaments i petons a menors d’edat

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home al barri de les Corts per apropar-se a menors d’edat i abraçar-los i fer-los petons. Els fets els ha avançat el diari Ara i els ha confirmat el TOT Barcelona a través de fonts dels Mossos d’Esquadra, que també han detallat que la primera detenció va tenir lloc el passat 13 de maig a Travessera de les Corts. El motiu va ser, concretament, fer petons a un menor i després intentar emportar-se’l. El menor, però, va poder avisar als seus pares i els Mossos van acabar detenint l’home.

Per aquests fets va quedar amb llibertat amb càrrecs. Els Mossos van muntar un dispositiu amb les escoles de la zona per tal de prevenir possibles reincidències. Les alarmes van tornar a saltar aquest dimarts, 16 de maig, quan va intentar abraçar un altre menor a la via pública. Més tard, a les 15 hores, uns agents de paisà van observar com l’home s’apropava a una noia. Li va fer tocaments i també va fer petons a un nen. Va ser llavors quan va acabar detingut.

D’Argentina a Barcelona

A finals del passat novembre, es va detenir un altre home a Barcelona com a presumpte autor de set delictes d’abús sexual a menors. Els fets van tenir lloc entre el 2017 i el 2021 a l’Argentina, quan l’individu exercia com a pastor d’una congregació. La investigació va iniciar-se el passat 10 de novembre, quan els agents del Cos Nacional de Policia (CNP) van rebre una comunicació d’un jutjat argentí sol·licitant la localització i detenció d’un fugitiu que figurava a la llista dels més buscats del país sud-americà i que podria estar amagant-se a l’Estat.

Després de diverses gestions, les indagacions dels investigadors van permetre determinar que l’home estava residint en un pis a la capital catalana, de manera que van muntar un operatiu especial per poder detenir-lo. La intervenció va ser tot un èxit i l’individu va poder ser finalment arrestat i va passar després a disposició judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa