Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Presó preventiva pels detinguts del segrest del carrer d’Amigó
  • CA

Els tres detinguts aquest divendres per un segrest al carrer d’Amigó ja han passat pel jutjat. Fonts properes al cas han informat l’agència EFE que un jutge ha acordat enviar-los a presó preventiva. Segons llegim en alguns mitjans, la principal hipòtesi amb què treballen els Mossos d’Esquadra és que els detinguts pretenien cobrar un deute d’uns 300.000 euros. Apunten aquestes informacions també apunten que les víctimes serien reticents a col·laborar amb els investigadors. De fet, segons llegim a La Vanguardia, el segrest podria estar relacionat amb una acció de venjança amb màfies xineses pel mig.

Avís al vespre i desconcert entre els veïns

Els Mossos d’Esquadra van rebre un avís a les 20:15h. En rebre l’autorització judicial, van entrar al domicili. Fonts policials detallaven al TOT Barcelona que, un cop dins l’immoble es van produir negociacions i després van alliberar dues persones que estaven retingudes. La policia va comunicar la detenció de tres persones vinculades als fets. L’operació es va tancar sense cap ferit.

Els veïns de la zona van viure moments de desconcert mentre els policies intentaven negociar amb els segrestadors. Persones properes al fet detallen al TOT Barcelona que diversos furgons de la policia es van plantar davant de l’edifici i de seguida van tancar el carrer afectat. Amb tot, però, el desconcert era bastant alt. Des d’un comerç proper a l’edifici del segrest, detallen al TOT que van veure com s’il·luminava el pati interior del seu immoble, coincidint amb les explosions.

Diverses autoritats al lloc dels fets

El comissari cap dels Mossos, Eduard Sallent; el director de la policia catalana, Pere Ferrer; i el tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle; també van personar-se a la zona del segrest per tal de seguir l’operació de prop. El cap dels Mossos va donar els detalls de l’operatiu tot just quan va acabar i va confirmar que no va haver-hi cap ferit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa