Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen dos lladres ‘rellotgers’ que havien fugit amb patinet
  • CA

Ja és oficial i les detencions ho confirmen: els lladres rellotgers, que es dediquen a arrencar rellotges de luxe del canell de les seves víctimes –que sovint acaben ferides–, han començat a fer servir el patinet com a mètode de fugida, cosa que complica encara més la feina de la policia quan intenta perseguir-los per Barcelona.

La Guàrdia Urbana havia detectat el nou sistema en les últimes setmanes –el TOT Barcelona en va ser testimoni en un patrullatge amb el grup de platges per la Barceloneta–, però ja hi ha casos concrets demostren que no era només una teoria o una sospita. 

En les últimes hores, agents de la policia municipal han detingut dos d’aquests lladres al barri Gòtic després d’un d’aquests robatoris i fugida amb patinet.

Concretament, els lladres havien arrencat un rellotge de 28.000 euros amb una estrebada a un turista. La víctima va resultar ferida iva haver de ser traslladada a un centre sanitari. Mentrestant, la policia va localitzar els sospitosos i va aconseguir atrapar-los i recuperar el rellotge robat.

Les bandes de lladres de rellotges són ara mateix el principal repte de seguretat a Barcelona, en un moment en què els robatoris violents s’han disparat, com indiquen les dades del primer semestre del 2019.

[r:2]

Dijous passat, els Mossos d’Esquadra van desmantellar una d’aquestes bandes després de vuit mesos d’investigació. Deu dels tretze detinguts han ingressat provisionalment a la presó  per ordre judicial.

[r:1]

Més notícies
Presó per a 10 dels lladres violents de rellotges detinguts dijous
Notícia: Presó per a 10 dels lladres violents de rellotges detinguts dijous
Comparteix
El jutjat té oberta la causa per robatori amb violència i per organització criminal
Membres de la comunitat filipina de Barcelona, en una protesta contra els robatoris violents el 7 de juliol / S.B.
Els robatoris violents es disparen un 31% el primer semestre del 2019 a Barcelona
Notícia: Els robatoris violents es disparen un 31% el primer semestre del 2019 a Barcelona
Comparteix
Els furts també creixen en comparació als primers sis mesos de l'any passat, un 8.33% | Són les dades que es posaran sobre la taula demà, en la Junta de Seguretat Local
Arrencar un rellotge de luxe d’un canell: el millor negoci per a un lladre a Barcelona
Notícia: Arrencar un rellotge de luxe d’un canell: el millor negoci per a un lladre a Barcelona
Comparteix
Els robatoris dels anomenats 'rellotgers' es disparen amb un increment del 44% del 2017 al 2018
‘Mojiteros’ contra lladres a la Barceloneta
Notícia: ‘Mojiteros’ contra lladres a la Barceloneta
Comparteix
Els venedors ambulants sense llicència busquen, sense èxit, la indulgència del grup de platges de la Guàrdia Urbana a canvi d'ajuda per localitzar carteristes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa