Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un total de 10 persones detingudes per una mort violenta al Paral·lel

El passat 30 d’octubre van apunyalar un jove a les portes de la discoteca Brisas del Caribe, situada al número 37 de l’avinguda del Paral·lel. Quan els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) van acudir al lloc dels fets, no van poder fer res. El jove ja havia perdut la vida. Aquest dilluns a la tarda, els Mossos han informat en un comunicat que, després de mesos d’investigació, finalment han detingut un total de 10 persones per la seva presumpta participació en l’agressió que va posar fi a la vida del jove. De moment, però, els Mossos no han trobat indicis per atribuir-los la pertinença a grup criminal.

Les detencions s’han fet en tres fases. El passat 2 de novembre es va produir la primera. El detingut va ser un home de 19 anys, presumptament relacionat amb l’apunyalament, però va quedar en llibertat amb càrrecs. El passat 14 de febrer van detenir 7 persones per presumptament participar en la mort violenta, alguns d’ells eren majors d’edat i altres menors. Un d’ells era la mateixa persona que havia estat detinguda el 2 de novembre, la qual cosa va fer que ingressés a presó per requeriment judicial. Pel que fa a la resta, alguns van quedar en llibertat i quatre d’ells van ingressar a presó o a un centre tancat.

La investigació no va acabar aquí. El passat 18 d’abril van detenir tres homes més, entre els quals hi havia un menor d’edat. El passat 20 d’abril van passar a disposició judicial i es va decretar l’ingrés a presó provisional per als majors d’edat i a un centre tancat per al menor.

El tancament de la discoteca Brisas del Caribe

El passat mes de febrer va tancar per sempre la discoteca Brisas. Se la coneixia, entre altres, per haver estat font de soroll i molèsties veïnals i, a més, perquè en els seus voltants s’havien produït baralles i, fins i tot, morts. Els problemes i delictes que van sorgir als voltants o a l’interior del local d’oci nocturn són algunes de les raons per les quals es van obrir, durant el 2022, diversos expedients sancionadors contra aquest. Tanmateix, és important recordar que l’establiment es trobava dins del Pla especial de millora urbana que va aprovar el plenari de l’Ajuntament el passat mes de gener. Tal com va dir el consistori, aquest pla “suposarà l’enderroc immediat” de la discoteca. La idea és que la substitueixi “una residència d’estudiants”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa