Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Operatiu en marxa per detenir els autors d’un apunyalament al Paral·lel

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts al matí 7 persones a Barcelona relacionades amb una mort violenta a l’avinguda Paral·lel el mes d’octubre de 2022. Els fets corresponen a l’apunyalament d’un home cap a les sis de la matinada a la sortida de la discoteca Briasas del Caribe el passat 30 d’octubre. Els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) van acudir al lloc dels fets, però no van poder fer res per salvar la vida de la víctima.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la policia catalana havia obert una investigació per intentar aclarir els fets i, tres mesos després, han posat en marxa un operatiu conjunt als barris d’Horta, Sant Andreu, Nou Barris i Sant Martí. Segons ha pogut saber el TOT Barcelona, la policia descarta que cap d’ells formi part d’un grup criminal. Cal recordar que la investigació està sota secret de sumari.

Un tancament imminent?

El local nocturn entra dins del Pla especial de millora urbana que va aprovar el plenari de l’Ajuntament el gener d’aquest any. Segons el consistori, aquest pla “implicarà l’enderroc immediat” de la discoteca i, en el seu lloc, “es construirà una residència d’estudiants”. Tot i això, el recinte afectat ha presentat al·legacions a aquesta reurbanització que, això sí, han estat rebutjades recentment per la Comissió de Govern.

L’historial de la discoteca Brisas

El recinte ha canviat de nom en busca d’un rentat d’imatge de dubtoses garanties. Tot plegat, després que l’any 2016, una baralla al final de la nit acabés amb la mort d’un jove de República Dominicana de 28 anys per arma de foc. Aquest fet va destapar un neguit general entre els veïns de la zona i els joves de la discoteca, que no donaven crèdit a al fet que una persona hagués entrat al local amb una arma de foc real dins del local, llavors anomenat Koko Premium.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa