Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un jove de matinada al costat d’una discoteca del Paral·lel
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un jove a l‘Avinguda del Paral·lel de Barcelona. Uns ciutadans han vist un home ferit enmig del carrer i han alertat a la policia cap a les 6h de la matinada. Segons apunten els Mossos, l’home hauria patit una agressió important i l’acció dels Sistemes d’Emergències Mèdiques (SEM) no han pogut fer res. De fet, segons el comunicat de la policia catalana, el jove ja era mort quan han arribat els metges. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la policia catalana ha obert una investigació per intentar aclarir els fets i saber què ha causat la mort. A partir d’aquí, els agents també intenten identificar i localitzar el presumpte autor de l’agressió.

Fonts municipals han confirmat al TOT Barcelona que l’incident ha passat al costat de la discoteca Brisas. A les portes d’aquest local encara queden restes de la baralla. Tal com ha pogut captar aquest diari, encara queden restes de sang i petits trossos de vidre al lloc on s’hauria produït la baralla.

L’escena on s’hauria produït l’agressió / TOT BARCELONA

Tancament “immediat de la discoteca”

Les fonts consultades per aquest diari, el Districte de Sants-Montjuic “fa mesos que persegueix diversos incompliments en l’àmbit del règim d’activitats per part de la discoteca Brisas”. En aquest sentit, asseguren que han intentat diversos procediments sancionadors però que 2el Districte no té competències per tancar-la per raons de seguretat”.

Des de l’Ajuntament recorden que aquesta discoteca està afectada per un Pla especial de millora urbana i asseguren “el seu enderroc imminent i la construcció d’una Residència d’estudiants” en el seu lloc.

Sortida massiva per Halloween

Aquest fet s’ha produït en el marc d’un repunt de festes a Barcelona. Des del gremi d’oci nocturn preveuen un cap de setmana actiu pel que fa a les sortides nocturnes. De fet, s’espera una sortida massiva dels joves en discoteques i altres espais de festa. És el primer gran any que tot torna a estar obert i en què la por dels joves a la pandèmia ha desaparegut; aquest fet podria provocar un repunt important de gent al carrer i es podria superar les persones que van sortir a celebrar Halloween el 2019.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa