Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Denuncien “insalubritat” en els vestidors d’un equip de futbol
  • CA

Diversos posts de Twitter han alertat que els vestidors de l’equip de futbol Penya Barcelonista Barcino, situat al camp municipal de futbol Menorca (barri de Sant Martí de Provençals), estan en condicions “insalubres”. Un d’ells prové del compte de Twitter del mateix equip de futbol, que a més critica que només han passat quatre dies des que es van arreglar diferents desperfectes. “Ningú es vol fer càrrec d’arreglar aquests canvis mal fets”, han alertat. També ha denunciat la situació dels vestuaris la consellera portaveu d’ERC al districte de Sant Martí, Lourdes Arrando. “L’Ajuntament ha de vetllar per la bona pràctica esportiva i per unes instal·lacions decents, no es pot inhibir i deixar tota la responsabilitat als gestors”, ha indicat.

També ho ha explicat Junts, que alhora ha recordat que els vestuaris que hi havia abans es van enderrocar fa 14 anys “per necessitats tècniques vinculades a les obres de l’estació de La Sagrera”. Per substituir-los, han afirmat, es van construir quatre mòduls prefabricats. “Han passat els anys, i les instal·lacions se n’han anat deteriorant pel seu ús. El gestor, la Penya Barcino, va oferir canviar els mòduls, però l’Ajuntament ho va rebutjar, i amb ADIF es va acordar reparar els mòduls actuals”, han detallat des de Junts.

Fa només quatre dies que es va enllestir la rehabilitació

Per tal d’esmenar la situació, aquest novembre es van començar unes obres de rehabilitació. Tal com ha dit la Penya Barcelonista Barcino, només quatre dies després de la seva finalització, el deteriorament torna a ser visible. Segons han alertat Junts i els posts de Twitter, “s’ha hagut de tallar l’aigua i s’han fet malbé alguns materials utilitzats”.

El partit, fins i tot, va anar aquest dimarts en persona a visitar les instal·lacions i va constatar que, des del seu punt de vista, les obres es podrien haver fet millor. “Els materials que s’han fet servir en la reparació són de molt baixa qualitat i sembla que no s’ha tingut en cap cas en compte que havien de ser uns vestuaris per a fer-se servir pràcticament de forma diària per infants i joves”, han indicat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa