Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Batalla campal a Barcelona entre dos equips de futbol
  • CA

El Camp Municipal de la Trinitat Vella va ser escenari d’un episodi de violència en el futbol. Tal com ha informat betevé, el partit entre els equips Deportivo Paraguay i Barcelona Sporting Club d’Espanya es va haver de suspendre en el minut 17, quan el marcador estava 1 a 0 amb el Barcelona Sporting Club d’Espanya com a guanyador.

Tal com mostra un vídeo publicat també per betevé, en algun moment, els ànims dels jugadors es van torçar i es van començar a barallar. En les imatges es poden veure amb claredat agressions per part dels jugadors del Deportivo Paraguay i, fins i tot, contra tècnics de l’equip local. També es veu a les persones de les grades cridant nervioses perquè la situació de violència s’aturi d’una vegada.

L’entrenador d’un equip va intentar agredir una àrbitra

Més enllà d’aquests fets, és important recordar altres situacions de violència en partits de futbol. El passat abril l’entrenador de CF Bufalà, Luis Morales, va intentar agredir una àrbitra durant un partit entre el seu equip i el Premier Barcelona. Un usuari de Twitter va denunciar els fets a la xarxa social. “Ha ocorregut a Badalona, aquest personatge ha saltat al terreny de joc per intimidar a l’àrbitra”, va dir i va afegir: “Li han hagut de parar els peus. L’àrbitra de 10, sang freda i personalitat absoluta“.

A finals del passat març, es va produir un altre cas de violència en el món del futbol. Sis joves van propinar una pallissa al vigilant de seguretat del Camp Municipal de Futbol Sant Martí. Tot va començar quan el grup de nois va entrar sense autorització a les instal·lacions, la qual cosa va fer saltar les alarmes del vigilant. Quan aquest els va cridar l’atenció, li van propinar la pallissa que el va enviar a l’hospital. El van ingressar perquè estava greument ferit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa