Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Denuncien una agressió contra un autobús de Barcelona

L’Associació de Veïns de Torre Baró (districte de Nou Barris) ha denunciat aquest dilluns en un comunicat que el seu barri ha estat escenari d’una agressió. Concretament, han assenyalat que una persona ha tirat una pedra contra l’autobús de la línia 183, la qual cosa ha provocat una disputa entre aquesta persona i el conductor del vehicle. “No acceptem cap actitud agressiva contra cap persona, i encara menys contra un treballador com nosaltres”, han recalcat des de l’entitat veïnal.

Davant d’aquesta situació, integrants de l’Associació de Veïns han recordat l’impacte que ha tingut en el barri que TMB sigui des de fa mes d’un any i mig responsable del transport públic que opera al barri, quan abans ho era l’empresa privada Segalés. Tot i això, han insistit que cap agressió contribuirà a millorar la situació. Al contrari. Consideren que, per sobre de tot, es necessita civisme. “Si volem serveis eficients i eficaços, entre tots també hem de garantir el civisme i el bon tacte entre els conductors i els veïns i les veïnes. Entre totes i tots construïm el barri”, han recalcat en el comunicat.

Van denunciar amb una campanya el funcionament dels autobusos

Pel que fa a la situació global del transport públic a Torre Baró, la passada primavera l’entitat veïnal va iniciar una campanya de denúncia per l’impacte, segons consideren, negatiu que havia tingut l’entrada de TMB al barri. Tal com van alertar, els problemes es feien més evidents en el servei de la línia 180. Aquesta situació va fer que els veïns comencessin el passat 22 abril una campanya que consistia a tallar carrers cada divendres. L’objectiu? Demanar millores.

El que van aconseguir és que el passat mes de setembre TMB comencés una prova pilot del servei de bus a demanda en diferents barris del districte. Aquest servei substitueix a la línia 180, tindrà una durada de sis mesos i un dels seus objectius és que les freqüències de pas dels autobusos es redueixin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa