Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Demanen ajuda per trobar una menor desapareguda
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han informat a través de Twitter que busquen una menor de 15 anys, l’Ainhoa, que ha desaparegut aquest diumenge 29 de gener al districte de Sant Andreu. En la mateixa publicació, el cos de policia català ha donat alguns detalls sobre la menor, com que fa 1,63 metres d’alçada i té el cabell llarg i fosc.

A més, han detallat que el darrer dia que se la va veure portava una jaqueta negra, pantalons caqui, ulleres negres i vambes blanques. Han afegit que se l’ha vist per darrera vegada aquest diumenge a les 19.15 hores a la zona de la Vall d’Hebron. Tanmateix, els Mossos han demanat ajuda a través de les xares socials per tal de trobar l’Ainhoa.

El passat 6 de gener els Mossos també van demanar a través de Twitter col·laboració ciutadana per tal de trobar una altra menor que va desaparèixer que havia desaparegut a Barcelona. Es diu Nayeli Juliana i quan va desaparèixer, va dir el cos de policia, “anava vestida amb pantalons negres i un jersei de color clar”. L’endemà, els agents van trobar a Juliana. Una altra menor de 14 anys, la Naraya, va desaparèixer el passat 25 de novembre al barri de Pedralbes, districte de les Corts. Pocs dies després, també se la va trobar sana i estàlvia.

El 98,9% de les desaparicions s’acaben resolent

Pel que fa als casos de desaparicions en general, la caporala responsable de l’Oficina d’Atenció a Famílies de Persones Desaparegudes dels Mossos d’Esquadra, Laura Villanueva, va compartir alguns detalls en una entrevista al TOT Barcelona. Dos d’ells són que el 98,9% de les desaparicions que es produeixen a Catalunya s’acaben resolent i que no cal esperar, com diuen les pel·lícules, a denunciar una desaparició. “No cal deixar passar 24h per si la persona torna abans de denunciar la desaparició”, va insistir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa