Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Demanen ajuda per trobar una menor desapareguda a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han informat a través de les xarxes socials que una menor de 16 anys, la Shirley, va desaparèixer el passat 15 d’octubre a Barcelona. Segons la descripció facilitada pel cos policial, la menor fa 1,56m d’alçada i en el moment de la desaparició anava vestida amb pantalons curts, un top negre i unes bambes Nike de color negre i blanc. Els Mossos han demanat ajuda la ciutadania per trobar-la.

Una altra desaparició que ha tingut lloc aquest 2022 va ser la de Bastian Riera Trindade, un nen de cinc anys que va desaparèixer el passat maig durant tres mesos i després va ser trobat a una ecoaldea del municipi de Lagos, al sud de Portugal. Tal com va avançar El Mundo en el seu moment, el menor es trobava amb la seva mare, qui se l’havia endut sense permís i saltant-se els acords de custòdia.

El pare del nen va denunciar els Mossos d’Esquadra que sospitava de la mare

És important recordar que la denuncia per desaparició la va formular el pare del nen als Mossos d’Esquadra. Va explicar al cos policial que s’estava separant de la mare del nen i creia que ella se’l podria haver endut. El que també el feia sospitar és que la dona es trobava en parador desconegut.

Pel que fa a les investigacions de desaparicions, la caporala Laura Villanueva, responsable de l’Oficina d’Atenció a Famílies de Persones Desaparegudes dels Mossos d’Esquadra va explicar l’any passat al TOT Barcelona que el 98,9% de desaparicions a Catalunya s’acaben resolent. D’altra banda, Villanueva també va desmentir un fals mite. “No cal deixar passar 24h per si la persona torna abans de denunciar la desaparició. Els preguem que si detecten un comportament no habitual en un familiar, que vinguin a qualsevol comissaria, perquè aquestes 24h poden ser vitals”, va subratllar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa