‘Sexshops’ desobedients obren per vendre articles “de primera necessitat”

La Conselleria de Salut ha confirmat al TOT Barcelona que no han d'estar oberts

Els comerços estaran oberts, però només aquells que contenen productes de primera necessitat. Aquesta és una de les directrius que el Govern de Catalunya va estipular ahir al vespre per intentar frenar la pandèmia del coronavirus.

Malgrat tot, alguns sex shops de Barcelona han obert. Un empleat d’una botiga d’aquest tipus a l’Eixample, ha explicat al TOT Barcelona que ell ha estat “manat”. “Avui, quan hem obert, teníem una parella esperant. Ens ha dit, “no hauríeu d’obrir”, però bé que ells han comprat”, ha explicat. “Si ningú entrés, ja veuries que segur que tanquem”, ha afegit. El treballador argumenta que el cap s’ha acollit a obrir perquè la norma no diu que les botigues han de tancar. 

Tanmateix, la Conselleria de Salut ha confirmat al TOT Barcelona que han de tancar.

Des d’un altre sexshop obert a l’Eixample, diuen que no creuen que han de tancar “perquè només tanquen grans superfícies”. Amb tot, n’hi ha que sí que han entès que no han d’estar oberts.

Un sex shop ha obert malgrat la prohibició

Un sex shop ha obert malgrat la prohibició

Un sex shop tancat

Un sex shop tancat 

Més informació

Comentaris

    Eva Aguilar 14/03/2020 8:01 pm
    Hola, m 'agradaria saber quina font i com heu fet pq la Conselleria de Salut us confirmi que tenen obligació de tancar. Treballo a una botiga de roba que està oberta i hem trucat també a Conselleria de Salut i ens han dit que el petit comerç que no estigui en arees comercials no esta obligat a tancar. Així que m ' agradaria que em facilitessiu la font d'aquesta informació per poder traslladarla al meu jefe. I que sigui una quelcom oficial no obligació "moral" pq aixó al meu jefe no li se

Nou comentari