Contenidors tombats i trànsit tallat en el desallotjament de l’Engorilada

Els Mossos han entrat sense gaire resistència a la casa okupada del barri de la Sagrada Família

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat aquest dimecres al matí la casa okupada del número 253 del carrer Lepant de Barcelona coneguda com l’Engorilada. Una quarantena de persones han assistit a la concentració de rebuig al desallotjament convocada pels seus ocupants, però a tres quarts de nou, poc abans de l’arribada de la comitiva judicial, han abandonat l’espai després de tombar diversos contenidors per tallar el trànsit als carrers València i Lepant. Han intentat cremar un dels contenidors però una persona l’ha apagat amb un extintor.

A les nou han arribat una vintena de dotacions dels Mossos d’Esquadra i han accedit a l’interior de l’edifici amb una radial i un mall. La propietat, que vol destinar el terreny a una nova promoció de pisos, ha entrat abans de les onze. A les set del matí hi havia una quarantena de persones que s’han aplegat a les portes de l’edifici, que portava dos anys ocupat. A les vuit els mateixos ocupants de l’immoble han informat per les xarxes socials que la comitiva judicial arribaria a les nou del matí.

Quan faltava un quart d’hora per les nou han començat a bolcar els contenidors de les proximitats de l’edifici, causant el tall de trànsit, que seria restablert mitja hora després. Passades les nou han arribat les furgonetes dels mossos amb desenes d’agents que no han trobat cap manifestant a la porta de l’edifici i han treballat per accedir-hi amb una radial i un mall. En aconseguir-ho han pogut entrar els representants de la propietat.

Més informació

Nou comentari