Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una companya de presó diu que l’acusada del crim de la Urbana “tenia ganes de matar el seu exmarit
  • CA

Una interna de la presó de dones Wad-Ras ha declarat aquest dijous en el judici pel crim de la Guàrdia Urbana que la coacusada Rosa Peral li va explicar que la nit del crim va donar a la víctima, Pedro Rodríguez, un medicament que el seu exmarit prenia per a la ciàtica “perquè es calmés”.

La testimoni, que va compartir centre penitenciari amb l’acusada al principi de l’empresonament de Peral, ha relatat davant del tribunal de jurat que Peral li va explicar que va donar aigua per prendre aquesta medicació a Rodríguez, que era la seva parella en el moment del crim de la qual està acusada.

Se sospita que abans de l’assassinat, la nit de l’1 maig de 2017, Rodríguez va poder ser sedat o drogat per després matar-lo. Posteriorment, el cadàver va ser cremat dins del seu cotxe.

Posteriorment, l’advocada de Peral, Olga Arderiu, ha preguntat a la testimoni per què no va dir res sobre el medicament en la seva primera declaració i ha demanat que es consideri com una contradicció, cosa que decidirà el president de la sala, Enrique Rovira del Canto.

La interna de Wad-Ras també ha explicat que Peral li va dir en moltes ocasions que “tenia ganes de matar Rubén”, el seu exmarit, i que l’acusada li va preguntar si coneixia a un sicari que pogués assassinar-ho.

“S’estava parlant de treure-li la vida a un mosso d’esquadra. Era una cosa molt grossa”, ha dit en relació a l’exmarit de Peral, que és agent de el cos de policia catalana.

A més, la testimoni ha explicat que, com ella tenia accés a internet des de la presó perquè estudiava a distància, Peral li va demanar que busqués “si a un cadàver calcinat se li podia esbrinar la causa de la mort”.

Més notícies
Bronca al judici pel crim de la Guàrdia Urbana per una prova clau anul·lada
Notícia: Bronca al judici pel crim de la Guàrdia Urbana per una prova clau anul·lada
Comparteix
El magistrat ha vetat a última hora la declaració de la parella de l'exmarit de Rosa Peral i ha provocat les protestes de les acusacions i de la defensa de l'altre acusat
“Els acusats ploraran si els cal”: avís a navegants per al jurat del crim de la Guàrdia Urbana
Notícia: “Els acusats ploraran si els cal”: avís a navegants per al jurat del crim de la Guàrdia Urbana
Comparteix
Acusacions i defenses exposen la seva versió dels fets el primer dia de judici per l'assassinat d'un agent de la policia municipal, del qual són sospitosos dos dels seus companys
El crim de la Guàrdia Urbana arriba a judici: fins a 25 anys de presó per als acusats
Notícia: El crim de la Guàrdia Urbana arriba a judici: fins a 25 anys de presó per als acusats
Comparteix
Els dos agents sospitosos s'acusen mútuament de l'assassinat del xicot d'ella, també policia local
Comença el judici del crim de la Guàrdia Urbana amb els dos acusats enfrontats
Notícia: Comença el judici del crim de la Guàrdia Urbana amb els dos acusats enfrontats
Comparteix
Els dos acusats s'enfronten a penes de fins a 25 anys de presó per un delicte d'assassinat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa