Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau es perd la Mercè per presidir una cimera del clima
  • CA

L’alcaldessa Ada Colau es perdrà la Mercè per presidir la inauguració d’una cimera sobre el clima de les Nacions Unides a Nova York. Es tracta d’una trobada a què s’han convidat caps d’estat i de govern, i Colau presidirà la reunió de les “grans ciutats”, segons ha anunciat l’Ajuntament. Aquesta cimera serà dimarts, el dia de la Mercè. L’alcaldessa de Barcelona és copresidenta de la xarxa mundial de ciutats CGLU, que convoca la cimera.

La capital catalana ha estat convidada per Nacions Unides com a “reconeixement a les polítiques que està desenvolupant” la ciutat per fer front a l’emergència climàtica. La cimera, especifiquen des del consistori, està destinada a intensificar les accions en transició energètica, finançament climàtic i acció local. 

La líder de l’executiu local estarà acompanyada de la tinenta d’alcaldia Laia Bonet. Totes dues mantindran contactes amb altres ciutats o institucions amb què Barcelona vol treballar o compartir experiències. Bonet participarà el dia 25 en els actes de commemoració del quart aniversari de la Resolució de Nacions Unides en què s’estableixen dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides i l’Agenda 2030.

Nova absència sonada

A l’estiu es va donar un altre episodi en què un representant va estar absent en un acte rellevant per a la ciutat. Va ser el regidor de Gràcia, Eloi Badia, que no va estar present a les festes de Gràcia. El regidor sí que va estar present a les protestes contra les agressions sexuals que van denunciar diverses dones en el context de les festes. 

[r:1]

Més notícies
Sonora xiulada a Collboni al pregó de les festes de Gràcia
Notícia: Sonora xiulada a Collboni al pregó de les festes de Gràcia
Comparteix
L'absència d'Ada Colau i Eloi Badia li havia de regalar un lluït protagonisme al cap de files socialista
La Cambra insta l’empresariat a “prendre consciència” de l’emergència climàtica
Notícia: La Cambra insta l’empresariat a “prendre consciència” de l’emergència climàtica
Comparteix
L'ens presidit per Joan Canadell s'adhereix al Manifest per la Vaga Mundial del Clima i treballa en un pla per promoure la millora mediambiental

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa