Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau encarrega un informe intern sobre les detencions prèvies del violador de Drassanes
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha explicat aquest dimarts de Sant Jordi, a petició de la premsa, que ha encarregat un informe sobre les detencions prèvies del violador de Drassanes. Després dels retrets veïnals pels incidents previs que ja havia protagonitzat el presumpte agressor, Colau ha explicat que ha encarregat al comissionat de seguretat, Amadeu Recasens, un document exhaustiu “per conèixer tots els detalls” sobre l’actuació de la policia local i els serveis municipal en els dies previs i esclarir si es van prendre totes les precaucions adients.

L’alcaldessa ha explicat que la Guàrdia Urbana va detenir al suposat agressor els dies abans i “el va posar a disposició de l’àrea de Psiquiatria”, que l’hauria examinat arran dels incendis provocats al carrer Robador, davant d’indicis d’inestabilitat mental. Tot i així va sortir lliure. No obstant, Colau ha volgut felicitar a la Guàrdia Urbana: “Va ser la primera en arribar al lloc dels fets i socórrer primera instància la víctima i també va ser el cos que va detenir al cap de poques hores a l’agressor i el va posar a disposició dels Mossos d’Esquadra”. “En els dies anteriors havia intervingut en altres denúncies que veïns havien fet sobre comportaments delictius d’aquest subjecte; va ser una actuació diligent en tot moment”, ha defensat. 

Agressions de “subjectes bàrbars”, un mal inevitable 

Així mateix, ha subratllat la “solidaritat total” del consistori amb la dona agredida i ha assegurat que un cop recuperada mínimament es posarà a la sea disposició recursos de suport per a la rehabilitació plena i la denúncia. “El ​procés de refer-se entenem que serà dificil perquè ha sigut una agressió brutal”, ha reconegut. “Malauradament, agressors bàrbars i amb problemes mentals com podria ser el cas d’aquest subjecte, per la informació que tenim de moment, en una ciutat gran com Barcelona sempre pot haver-n’hi; el que hem de demanar és que els nostres serveis actuïn el més diligentment possible i per la informació que tinc la Guàrdia Urbana ha actuat així”, ha resolt.

Més notícies
Veïns del Raval van advertir del perill del presumpte violador de Drassanes dies abans
Notícia: Veïns del Raval van advertir del perill del presumpte violador de Drassanes dies abans
Comparteix
Va calar foc i va protagonitzar incidents al carrer Robador
Mossos d'Esquadra investigant la violació que es va produir davant del Museu Marítim de Barcelona / S.B.
Detingut el violador que va atacar una dona a Ciutat Vella
Notícia: Detingut el violador que va atacar una dona a Ciutat Vella
Comparteix
L'home ha estat arrestat després que ahir ataqués de forma brutal la víctima
Violen una dona i li arrenquen un tros d’orella davant del Museu Marítim
Notícia: Violen una dona i li arrenquen un tros d’orella davant del Museu Marítim
Comparteix
La víctima tenia també una ferida greu al llavi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa