Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Violen una dona i li arrenquen un tros d’orella davant del Museu Marítim
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió sexual molt violenta que s’ha produït aquest divendres a primera hora del matí a Ciutat Vella. Els Mossos han rebut l’avís poc abans de dos quarts de nou del matí –ja que la primera intervenció l’ha fet la Guàrdia Urbana–  i han activat l’equip d’investigació especialitzat, amb policia científica, que s’ha desplaçat al lloc dels fets, just davant del Museu Marítim de Barcelona.

Ha sigut un atac brutal, en què, a més a més de l’agressió sexual, la víctima presentava ferides greus al llavi i en una orella: per ser exactes, l’agressor li havia arrencat un tros d’orella. La policia ha rastrejat després la zona i ha pogut recuperar el fragment d’orella, que ha fet arribar a l’hospital en un recipient.  

Tot plegat ha passat quan ja era de dia i no ha sigut en un racó fosc i amagat de Ciutat Vella, sinó a l’esplanada d’accés al museu: una zona de trànsit constant, tant de cotxes com de vianants, una àrea que no dorm mai, oberta, al costat de Colom, a tocar de la Rambla. 

Com que era Divendres Sant, un dels festius de l’any més seguits, el carrer estava tranquil a primera hora, però poc després hi havia gran quantitat de turistes i, a molt poca distància, tot el passeig de Colom ple de venedors del top manta. Els vianants miraven encuriosits com treballava la policia en l’escena del crim sense saber què hi havia passat.

Com es pot veure en aquest vídeo, els agents han estat una bona part del matí buscant proves en el que hauria estat l’escenari de la violació. En aquests casos és important trobar restes biològiques del possible agressor, que pemetrien demostrar la seva implicació si se l’identifica i el localitzen i detenen. Els mossos encarregats del cas han examinat a fons la zona acordonada, inclosa la reixa que dona al clavegueram que hi ha a l’esplanada, ja que hi podria haver anat a parar material útil per aclarir el cas. 

Uns treballadors de la neteja municipal han trobat la víctima, que caminava ferida pel passeig de Colom, i han avisat la Guàrdia Urbana. La policia municipal ha trucat al Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha rebut l’avís a les 7.30 hores del matí i ha acudit al lloc dels fets i ha atès la víctima, que presentava ferides a la cara. L’ha traslladat a l’Hospital Clínic, que centralitza les agressions sexuals a Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa