Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Veïns del Raval van advertir del perill del presumpte violador de Drassanes dies abans
  • CA

L’Associació de Veïns de l’Illa del carrer Robador, Picalquers i Roig del Raval ja havien advertit del comportament perillós de la persona acusada de l’agressió sexual a una dona a Drassanes, que hauria calat foc al mecanisme de recollida de brossa pneumàtica i a diversos contenidors una setmana abans. També va arrencar el cablejat de la zona verda i va increpar a veïns i a la mateixa Guàrdia Urbana. Segons un comunicat dels veïns, la policia l’hauria detingut pels aldarulls i deixat en llibertat posteriorment, recull l’Agència Catalana de Notícies.

Concretament, el divendres 12 d’abril a dos quarts de nou del matí la persona acusada ara de la violació va arrencar el cablejat de la zona verda i va increpar a veïns i a la Guàrdia Urbana. Dues hores més tard, el mateix individu cala foc al mecanisme de recollida de brossa pneumàtica del carrer de Robador, on hi van haver d’actuar la policia i els bombers. L’endemà dissabte, segons els veïns, torna a calar foc al mecanisme d’escombraries pneumàtic del mateix edifici. 

Poques hores després, torna a calar foc als contenidors del carrer Robador 22. Els veïns sufoquen el foc amb extintors. Posteriorment, va ser detingut i deixat en llibertat al vespre. Fonts municipals, pel moment, defensen la “ràpida actuació policial” que va fer la Guàrdia Urbana en relació als fets denunciats, apunten que van lliurar el detinguts als Mossos d’Esquadra i recorden que “fixar mesures cautelars correspon a la judicatura”.

Més notícies
Violen una dona i li arrenquen un tros d’orella davant del Museu Marítim
Notícia: Violen una dona i li arrenquen un tros d’orella davant del Museu Marítim
Comparteix
La víctima tenia també una ferida greu al llavi
Mossos d'Esquadra investigant la violació que es va produir davant del Museu Marítim de Barcelona / S.B.
Detingut el violador que va atacar una dona a Ciutat Vella
Notícia: Detingut el violador que va atacar una dona a Ciutat Vella
Comparteix
L'home ha estat arrestat després que ahir ataqués de forma brutal la víctima
Una violació cada dos dies a Barcelona
Notícia: Una violació cada dos dies a Barcelona
Comparteix
Les denúncies per agressions sexuals i abusos a la ciutat continuen en augment i el 2018 van superar tots els registres anuals previs
Que et toquin el cul a la discoteca no és normal: l’oci nocturn contra l’assetjament
Notícia: Que et toquin el cul a la discoteca no és normal: l’oci nocturn contra l’assetjament
Comparteix
Algunes discoteques integren protocols contra el masclisme mentre la majoria de noies continua vivint situacions d'assetjament sexual

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa