Clausurada una festa il·legal en una nau de Sants-Montjuïc

Els Mossos han detingut una persona i n'han denunciat 16 més per incomplir les mesures sanitàries

Els Mossos d’Esquadra han clausurat una festa il·legal en una nau de la Zona Franca, al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. La intervenció policial s’ha produït aquesta matinada de dimarts a dimecres i ha comportat la detenció d’una persona per requeriment judicial. L’activitat infringeix diverses restriccions antiCovid, com la limitació de trobades de més de 6 persones.

A més, els agents que han desmantellat la festa han denunciat 16 persones per infraccions de les mesures sanitàries. A més han comissat petites quantitats de substàncies estupefaents i han buidat la nau. En les darreres setmanes s’han intervingut diverses celebracions clandestines, com una festa privada en una de les discoteques rebels del Port Olímpic o una nit de karaoke durant el Cap d’Any.

Precisament el districte de Sants és el que més multes ha registrat per infraccions relacionades amb la pandèmia. Al novembre s’han disparat les denúncies a Barcelona i a Catalunya arran del toc de queda i la comissaria de Sants n’ha posat més de mil en un sol mes.

Més informació

Nou comentari