Cessen el gerent de l’hospital Vall d’Hebron

Vicenç Martínez serà substituït a finals de mes perquè l'hospital requereix "un nou lideratge", segons l'ICS

L’Institut Català de la Salut (ICS) substituirà a finals d’aquest mes de juny el gerent de l’hospital Vall d’Hebron, Vicenç Martínez. Durant la seva etapa al capdavant d’un dels centres hospitalaris referència del país, s’han posat en marxa espais “pioners” com el bloc quirúrgic o la Smart UCI, segons destaquen fonts de l’ICS. També s’ha iniciat el projecte de transformació del campus.

“Vall d’Hebron comença un cicle que requereix un nou lideratge en un dels hospitals més importants del país”, afirmen les mateixes fonts, que han agraït la tasca que ha dut a terme Martínez en el seu mandat. L’ICS també ha volgut destacar el nou enfoc en l’organització que ha fet l’encara gerent mitjançant el treball en processos, l’aposta per la innovació al servei del pacient o la creació d’una aliança de grans hospitals europeus.

Tot i i així, Martínez també té en la seva trajectòria al Vall d’Hebron polèmiques com la denuncia del sindicat CSIF, que a l’abril va denunciar l’estat de la cuina del centre hospitalari. Martínez va assegurar en aquell moment que no hi havia cap problema d’insalubritat, tot i que va admetre que és una cuina ”vella”, de més de 60 anys i que requereix una renovació. També va atribuir la denúncia al context d’eleccions sindicals.

Més informació

Comentaris

    Els d'ERC s'ho estan carregant tot 13/06/2019 10:03 am
    Si no ets del partit i tns un càrrec, ets mort. Sectaris!

Nou comentari