Cauen dos atracadors més de farmàcies a Barcelona

Els Mossos detenen dos individus que van assaltar un establiment dissabte amb una xeringa | Quan els van enxampar rondaven una altra botiga com si volguessin repetir l'operació

Els delictes han caigut en picat amb el confinament però ha dues tres tipologies específiques que són les que s’estan produint més aquests dies a Barcelona: el tràfic de drogues a petita escala aprofitant serveis de missatgeria o repartiment d’aliments, el robatori en interior de vehicles i els assalts a farmàcies.

D’aquesta última modalitat, ja s’han produït diverses detencions, i aquest diumenge van caure dos sospitosos més. Segons han explicat fonts dels Mossos d’Esquadra, dos individus van ser detinguts quan rondaven a prop d’una farmàcia gràcies a la col·laboració d’un ciutadà que va alertar de l’actitud dels dos homes. Quan la policia els va localitzar, va comprovar que coincidien amb la descripció dels testimonis i les imatges d’un assalt comès el dia abans en una farmàcia del carrer Guipúscoa, al districte de Sant Martí. Tots dos haurien entrat en un establiment per robar-hi i, en ser increpats per les farmacèutiques i un client van amenaçar-los amb una xeringa, van apropiar-se de productes que hi havia a la botiga i van fugir. L’endemà, un d’ells portava la mateixa bossa amb què se l’havia vist el dia abans i també duia una xeringa, segons fonts policials, de manera que se’ls va detenir per l’assalt del dia abans. 

Més informació

Nou comentari