Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Així va ser el violent atracament ahir d’una farmàcia a Trinitat Vella
  • CA

Més detalls sobre el robatori en cadena de farmàcies al districte de Sant Andreu aquesta setmana, que ha posat en alerta als farmacèutics de Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han fet públic aquest dissabte al migdia un vídeo amb imatges de la càmera de seguretat d’un atracament violent que es va produir aquest divendres a la nit al barri de Trinitat Vella. El lladre va ser detingut prop de les 21h in fraganti, just després dels fets.

Es tracta d’un home d’uns 42 anys i la policia catalana investiga la seva relació amb tres robatoris comesos dilluns passat. Els Mossos també van detenir hores abans –divendres al matí– un altre home acusat d’atracar farmàcies a la zona i amb antecedents per robatori. 

Com es veu a les imatges, l’home va entrar a la farmàcia i va fer caure a terra d’una forta empenta a la treballadora. Va arrencar la caixa registradora automàtica, perquè no era un model amb calaix d’obertura sinó de les que torna el canvi automàticament al client. Agents del grup de Robatoris Violents de Barcelona eren a prop fent patrullatge per al dispositiu ORIS de vigilància reforçada a comerços de serveis essencials i van veure com el lladre sortia de la farmàcia corrent i amb la caixa enregistradora. 

El van perseguir i aturar, però es va resistir a la detenció i a causa d’això un dels agents està ara de baixa i l’altre té lesions lleus. La treballadora de la farmàcia també ha quedat ferida lleu. En ser escorcollat se li va trobar un ganivet, però sembla que no l’hauria fet servir durant els fets. Serà denunciat pel robatori i també per desobediència, en estar incomplint el confinament pel coronavirus.

Més notícies
Detenen dos atracadors de farmàcies de Sant Andreu
Notícia: Detenen dos atracadors de farmàcies de Sant Andreu
Comparteix
Un dels arrestats era multireicindent | L'altre ha estat enxampat després d'haver comès avui un atracament a una farmàcia de Trinitat Vella
Tres atracaments en cadena provoquen que farmacèutics abaixin la persiana i atenguin a la finestreta
Notícia: Tres atracaments en cadena provoquen que farmacèutics abaixin la persiana i atenguin a la finestreta
Comparteix
Els tres negocis que van patir els robatoris amb intimadació són al districte de Sant Andreu però els Mossos fa dies que han contactat amb els farmacèutics de tot Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa