El sospitós de matar en sèrie almenys tres persones sense llar des que va començar el confinament ha sigut detingut aquesta matinada, cap a dos quarts de dues pels Mossos d’Esquadra. La detenció s’ha fet poques hores després de l’últim crim però se l’ha arrestat a les Planes, al terme municipal Sant Cugat del Vallès: havia tingut temps de fugir de la ciutat i refugfiar-se a la caranava on estava instal·lat després del seu últim atac, que s’havia produït pels volts de les onze de la nit, a la frontera entre l’Eixample i el districte de Gràcia. 

L'escena del crim de la quarta persona sense llar en poc més d'un mes / D.C.

L’escena del crim de la quarta persona sense llar en poc més d’un mes / D.C.

Pel modus operandi, l’atac a cops amb un objecte contundent, el detingut es vincula als tres últims casos, ja que el primer va ser amb arma blanca. Aquell dia, el 19 de març, es va arribar a detenir una persona, un altre sensellar, però després de passar pel jutjat va quedar en llibertat provisional per falta de proves clares. I, unes setmanes després, el 16 d’abril, va començar la sèrie que es vincula més clarament amb el detingut al Fort Pienc, a tocar de L’Auditori. Dos dies després, el 18 d’abril, una altra persona sense llar era atacada mortalment a cops al carrer Casp, a prop de la confluència amb el carrer Pau Claris. I aquesta nit ha sigut al carrer Sardenya amb Rosselló, també al districte de l’Eixample, tot i que a tocar de Gràcia. Els investigadors seguien la pista del sospitós i l’han enxampat unes tres hores després.

De qui és el primer crim?

Malgrat que la vinculació entre el detingut i la sèrie de tres casos que va començar el 16 d’abril és la més clara per als investigadors policials, no es pot descartar del tot que també estigui implicat en el del 19 de març. Si fos així, hi hauria hagut un canvi de modus operandi –de l’arma blanca als cops amb un objecte contundent– i una pausa llarga entre el primer fet i la resta de crims. Els agents que porten el cas treballaran ara per determinar si hi ha alguna prova que el relacioni amb aquests fets, ja que no n’hi ha de concloents contra el senssostre detingut per la Guàrdia Urbana inicialment a la rodalia del lloc de l’escenar del crim. 

Comentaris

  AQUEST FILL DE PUTA NO TINDRIA DE VEURE MÉS EL SOL Abril 28, 2020 | 11:09
  De pet al trullo.
  Malparit! per no dir alguna cosa més forta Abril 28, 2020 | 11:37
  segurament li cauran menys anys de presó que si s'hagués pujat a un cotxe de la Guardia Civí
  Ramon A, Abril 28, 2020 | 11:58
  Sou mol bons

Nou comentari

Més notícies

Quart sensesostre assassinat en poc més d’un mes a l’Eixample

Han trobat un jove mort a la cruïlla dels carrers Sardenya i Rosselló

Investiguen la mort violenta d’un altre sensesostre en ple confinament

La víctima ha estat trobada cap a les quatre de la matinada a l'Eixample

Investiguen la mort d’un sensellar a tocar de l’Auditori

La policia ha rebut l'avís que una persona estava greument ferida a la via pública a primera hora de la tarda

Maten un home a la porta d’un supermercat de Barcelona

Els fets van passar ahir a la nit, poc abans de les dotze