Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Investiguen la mort violenta d’un altre sensesostre en ple confinament
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’un altre sensesostre trobat sense vida al carrer aquest dissabte a la matinada. Es tracta de la tercera mort d’aquest tipus que es produeix a la via pública des que va començar el confinament pel coronavirus.

Fonts dels Mossos han comunicat que la víctima ha estat trobada prop la confluència de Casp i Pau Claris cap a les quatre de la matinada i el SEM l’ha atès però només n’ha pogut certificar la mort. Agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Barcelona investiguen les circumstàncies del cas com a possible homicidi.

Segons ha sabut el TOT Barcelona, la víctima tenia ferides al cap. Si es confirma que es tracta d’un crim, serà el tercer que es produeix a la via pública a la ciutat des que es va decretar l’estat d’alarma. La mitjanit del 18 al 19 de març, van matar un sensesostre a la porta d’un supermercat al carrer Sardenya, entre València i Aragó. En aquell cas, la Guàrdia Urbana va detenir un sospitós, que era un altre rodamon. Aquest setmana, un altre sensellar va morir de forma violenta a la porta d’un bar a tocar de L’Auditori, al barri del Fort Pienc. I avui un home apareix mort en circumstàncies similars en un altre punt de l’Eixample. 

Veïns del carrer expliquen que han estat veient com actuava la policia, els serveis funeraris i els equips de neteja durant hores en el punt on s’ha trobat el cos. Segons comenten, el cadàver ha aparegut concretament davant de la persiana del bar Bonavida, al número 22 del carrer Casp, i hi havia una gran quantitat de sang. “Hi havia una gran bassa i els de neteja s’hi han estat una bona estona”, comenta un veí des del balcó. Hores després. de fet, encara queden alguns racons al voltant d’aquest racó on es veuen esquitxos de sang. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa