Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Investiguen la mort d’un sensellar a tocar de l’Auditori
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han trobat un home mort de manera violenta a ple carrer, avui, al favant de la porta d’entrada al bar zona de l’Auditori, situat al costat oposat del de l’entrada al teatre, al barri del Fort Pienc (Eixample). Ho ha avançat la cadena SER Catalunya i ho han confirmat fonts de la policia catalana a aquest diari. Amb un comunicat posterior, els Mossos han aclarit que han rebut un avís a tres quarts de quatre d’aquesta tarda que els advertia que hi havia una persona greument ferida a la via pública. Quan la policia ha arribat al lloc dels fets, s’ha trobat sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) atenent l’home. Tanmateix, finalment, han certificat la seva mort. 

Un vigilant de seguretat de l’Auditori ha donat l’avís a la policia catalana, segons explica al TOT Barcelona el José María, vigilant de l’Auditori del torn de nit. Detalla també que l’agressió s’hauria produït amb una barra de ferro. Lamenta que les baralles són habituals a les nits. Afegeix també que se solen donar entre sensesostre, que dormen davant del bar.

Els Mossos revisen les imatges de les càmeres de seguretat del bar per comprovar si aporten informació al cas, segons comenta el José Luis. A les set de la tarda, els serveis funeraris han iniciat les tasques d’aixecament del cadàver.

Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Barcelona s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies del cas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa