Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un carrer de Barcelona, entre els millors del món segons un rànquing

Barcelona compta amb un carrer entre els millors del món. L’enquesta ciutadana que realitza cada any Time Out Internacional ha situat enguany el carrer del Comte Borrell entre les 33 vies urbanes seleccionades en aquest particular rànquing internacional, que es basa en l’opinió de les prop de 20.000 persones que han participat aquest 2022 en l’elaboració de la llista.

En concret, el carrer del Comte Borrell ocupa la posició 30 del total de 33 vies que conformen aquest rànquing mundial. Segons detalla Time Out Barcelona, el motiu principal de l’elecció d’aquest carrer ubicat al districte de l’Eixample és que compta amb “tot el que un barceloní pot desitjar”, des d’una bona selecció de llibreries fins a una oferta gastronòmica potent.

“Creiem que és un dels millors llocs on anar a parar de tota la ciutat. Acabat de pacificar, es pot passejar lliurement per aquest carrer ple d’arbres, bancs i taulers d’escacs“, afegeixen els responsables de la selecció, que remarquen que la via escollida és un “lloc bulliciós i ple de vida, on viure amb tranquil·litat també és possible”.

Més enllà de l’àmplia oferta d’establiments, els impulsors d’aquest rànquing destaquen el paper del carrer del Comte Borrell com a eix vertebrador que connecta els barris de l’Esquerra de l’Eixample -escollit com el millor barri del món el passat 2020- i el de Sant Antoni. A més, la via s’ha convertit en la seu de “molts pilars comunitaris” com el Centre LGBTI de Barcelona, un espai de referència del col·lectiu a la ciutat, o l’icònic Mercat de Sant Antoni, que cada diumenge es converteix un verdader paradís per als col·leccionistes, ja que es venen llibres segona mà i altres articles de tota mena.

Els tres millors carrers del món

L’edició d’aquest 2022 del rànquing dels millors carrers del món l’encapçalen tres vies urbanes de tres ciutats força allunyades les unes de les altres. En primer lloc, trobem la Rue Wellington de Montreal, al Canadà, que ha estat escollida principalment per la seva oferta “incomparable” de bars i restaurants de qualitat. La segona posició és per al Gertrude Street, un carrer ubicat a Melbourne, Austràlia, ple de botigues independents i establiments culturals. El tercer en discòrdia és la Great Western Road de Glasgow, a Escòcia.

Més notícies
Mireille Maladry, una de les responsables de l'Espai Nur / A.R.

L’oasi que vol seguir florint entre les obres de la superilla de l’Eixample

Notícia: L’oasi que vol seguir florint entre les obres de la superilla de l’Eixample
Comparteix
Els jardins de l'Espai Nur afronten amb incertesa una transformació urbanística que amenaça la seva supervivència
Notícia: L’oasi que vol seguir florint entre les obres de la superilla de l’Eixample - Mobile
Imatge virtual del nou parc de les Tretze Roses / Ajuntament

Un pulmó verd per al nou barri que ja veu la llum a Barcelona

Notícia: Un pulmó verd per al nou barri que ja veu la llum a Barcelona
Comparteix
Les obres per a la construcció del nou parc de les Tretze Roses ja estan en marxa al districte de Sants-Montjuïc
Notícia: Un pulmó verd per al nou barri que ja veu la llum a Barcelona - Mobile
Imatge virtual del passatge de Marimon després de la renovació / Ajuntament

L’Ajuntament inverteix 851.000 euros per renovar un passatge barceloní

Notícia: L’Ajuntament inverteix 851.000 euros per renovar un passatge barceloní
Comparteix
Les obres serviran per convertir el passatge de Marimon del districte de Sarrià-Sant Gervasi en una via més amable per als vianants
Notícia: L’Ajuntament inverteix 851.000 euros per renovar un passatge barceloní - Mobile
Una mare i la seva filla entren a l'escola bressol L'Arbret de l'Eixample / Laura Fíguls (ACN)

Calendari escolar 2022-2023: festes i vagues

Notícia: Calendari escolar 2022-2023: festes i vagues
Comparteix
El 5 de setembre tornen a obrir les escoles, estrenant calendari, horaris i també amb els mestres en peu de guerra contra Educació
Notícia: Calendari escolar 2022-2023: festes i vagues - Mobile

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Manel a agost 29, 2022 | 16:02
  Manel agost 29, 2022 | 16:02
  Bona propaganda del règim
 2. Icona del comentari de: eve a agost 29, 2022 | 16:05
  eve agost 29, 2022 | 16:05
  Que l'heu vist el carrer o què?? Ple de brossa, rates i cuques. També lloc de descans de sensesostres. Tots aquests elements a la via pública els acaba transformant en un femer.
 3. Icona del comentari de: Jordi a agost 29, 2022 | 16:42
  Jordi agost 29, 2022 | 16:42
  Els 20.000 guiris que han fet l'enquesta de Time Out Internacional van ben beguts. Segurament també hi deu haver participat l'alcaldessa i la Regidora d'urbanisme de l'ajuntament de Barcelona, capficades en desgraciar-nos el barri. Ens han imposat a Borrell i a tot el barri la seva "superilla guay" on va arribar la gentrificació i han desaparegut els veïns de sempre, incapaços de poder pagar un lloguer d'habitatge superinflat o de joves que no poden arribar a uns preus de compra impossibles. Els comerços de tota la vida han desaparegut a canvi de varies desenes de bars per a gent guay i badulaques 24 hores. Ens van inundar "provisionalment" a tots els carrers de la infame pintura groga; pel terra i per les jardineres d'IKEA, les quals estan plenes de rates; de graffitis per tot el seu mobiliari (bancs, taules de picnic, taules d'escacs...) de bancs on no s'hi pot seure de bruts que estan, de travesses de fusta ideals per fer bivak la indigència deixadesa i bruticia a dojo. Tenim "carril bici fantasma" pintat amb rodones blaves al terra on patinets i bicis van contra direcció i contra tot i tothom que s'hi creui pel mig. Arbres morts de set i carrers plens de pixats de gossos que solament es netegen quan plou. Com a veí nascut a Borrell, ja m'agradaria viure al carrer de Melbourne, Montreal o Glasgow. Finalment, als veins de Consell de Cent que els hi vagi genial amb la seva Superilla, amb una mica de sort els arribaran uns quants milers de guiris per pacificar el carrer.
 4. Icona del comentari de: Eric a agost 30, 2022 | 09:48
  Eric agost 30, 2022 | 09:48
  La propaganda del règim Colau i tot els seus esbirrios participant a la consulta populaaaar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa