Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canvi radical del temps a Barcelona, després de Setmana Santa
  • CA

Després d’una Setmana Santa amb temperatures molt agradables, s’espera que a partir de dimarts el clima canviï de forma radical. Aquest dissabte l’estació meteorològica situada al Zoo de Barcelona marcava una temperatura màxima de 26,8 °C i s’espera que en les pròximes hores aquestes xifres vagin baixant fins a situar-se per sota dels 20 °C de temperatura màxima. El motiu? Una massa d’aire fred provinent de l’Atlàntic.

Aquest dilluns ja es nota el descens de la temperatura, respecte d’aquest cap de setmana, marcat per un sol radiant, però també amb aire moderat. Igualment, tant dissabte com diumenge les platges de Barcelona s’han omplert de gent en el que ja es podria considerar el primer cap de setmana amb temperatures d’estiu.

A les 13.40 h d’aquest dilluns, la temperatura més elevada s’ha registrat a l’estació meteorològica de la Zona Universitària, amb una xifra rodona de 20 °C. L’ha seguida la de l’Observatori Fabra, que ha anotat 19,7 °C. Després: 18,5 °C al Port, 17,9 °C al Raval i 17,4 °C al Zoo.

Al llarg de la tarda d’aquest dilluns les temperatures aniran baixant a poc a poc. Dimarts s’esperen pluges. Les de major intensitat, al migdia, amb precipitacions acumulades de 2 mm l’hora. De fet, al llarg d’aquest dia el sol estarà tapat per núvols i l’ambient serà grisós al llarg de la jornada, segons les prediccions que fa el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat).

Per dimecres es mantindrà la mateixa tendència. Sembla que el dia serà una mica més agraït, perquè no hi ha previsió de pluja, si bé és cert que les temperatures seran més moderades que les que s’han viscut aquest cap de setmana. Igualment, el sol no acabarà de sortir del tot, perquè els núvols ho impediran durant bona part del dia.

A partir d’aleshores, major incertesa, perquè encara queden dies per saber exactament què passarà dijous, malgrat que els mapes indiquen que hi ha probabilitat que torni a ploure, amb unes temperatures estabilitzades entorn dels 20 °C de màxima i 10 °C de mínima.

Més notícies
Vianant amb paraigües al barri Gòtic de Barcelona / Jordi Play
Ha de ploure a Barcelona aquest dissabte?
Notícia: Ha de ploure a Barcelona aquest dissabte?
Comparteix
Previsió per aquest dissabte a la ciutat, després d'un dia de temperatures molt altes
Divendres la temperatura màxima pot arribar als 25 graus, però el cap de setmana tornen a baixar les temperatures
Cap de setmana amb un canvi de temps radical
Notícia: Cap de setmana amb un canvi de temps radical
Comparteix
Divendres la temperatura màxima pot arribar als 25 graus, però el cap de setmana tornen a baixar les temperatures
Nevada del 2015 al parc de Collserola, a l'altura de l'Observatori Fabra/ Òscar Giralt
Neva a Collserola
Notícia: Neva a Collserola
Comparteix
A Barcelona es detecten flocs a les cotes més elevades i a Sitges a cota de 200 metres
Imatge d'arxiu de Barcelona / Observatori Fabra
Quin temps ens espera aquest dilluns a Barcelona
Notícia: Quin temps ens espera aquest dilluns a Barcelona
Comparteix
S'espera un dia amb sol i temperatures molt més suaus després d'un dia de neu a la ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa