Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cap de setmana amb un canvi de temps radical
  • CA

Ni els conegudíssims magatzems s’han atrevit a dir que “ja és primavera”… Potser ara ja podran dir-ho, perquè tot apunta que el fred, i fins i tot la neu, dels primers dies d’abril, són aigua passada i entrem de ple, ara sí, a la primavera. Segons el Meteocat, al llarg de les pròximes hores arribarà una massa d’aire molt temperada que farà pujar la temperatura. Això es traduirà en una pujada substancial de les temperatures entre aquest dijous i, sobretot, divendres. Aquesta massa d’aire es combinarà amb un altre fenomen, el vent de ponent i de garbí, que en conjunt faran que Barcelona tingui uns valors de temperatura més elevats. Ras i curt, arriba el sol i l’escalforeta de migdia que tot just fa uns dies era un miratge amb temperatures que van arribar als 4 graus!

Màximes de 25 graus divendres

Per la prèvia del cap de setmana, dijous i divendres, només tindrem algunes franges de núvols alts i prims que tot just deixaran el cel enteranyinat a estones. I la bona noticia és que ja superarem els 20 graus a migdia, i cap a lla sobretaula s’arribarà als 23 o 24 ºC a bona part de Barcelona, amb alguns punts que ja poden registrar la màxima de 25 graus. L’endemà, divendres, més sol i més calor. De fet, arrencarem el matí amb una temperatura que rondarà entre els 14 i els 15 ºC, que anirà pujant fins que a primera hora de la tarda s’assolirà el valor de temperatura més elevat del dia, 24-25 graus. Uns valors que la ciutat registra cap al mes de juny i que arribaran menys d’una setmana després de veure neu!

Dissabte i diumenge baixa la temperatura

Però aquest clima plenament privameral no s’aguantarà tot el cap de setmana. La culpa la tindrà el pas d’un front que fregarà el Pirineu durant la nit i la matinada de divendres a dissabte. De fet, dissabte tindrem núvols i no es descarta algun plugim a la ciutat. De fet, les màximes cauen a 17 graus. Per contra, diumenge torna a aparèixer el sol i les estones de més escalfor aniran incrementant-se a mesura que passin les hores. Ara bé, sol però amb temperatura fesca, màxima de 16 graus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa