A mitjans de setmana semblava que aquest dissabte deixaria algun plugim i molts núvols a la ciutat. Però ara hi ha més bones notícies, i després d’un divendres en què les temperatures han arribat als 26 graus en alguns punts del a ciutat, aquest dissabte enfila amb més bona previsió, tot i que el Meteocat avisa d’una caiguda dràstica de la temperatura, amb màximes que tot just arribaran als 15 graus i amb alguns núvols. Però no hi haurà pluja!

Diumenge tampoc plourà però tampoc tindrem el sol que ens ha acompanyat tant dijous com divendres, i les temperatures màximes també es mantindran baixes, entre els 15 i els 16 graus i amb el cel ennuvolat tot el dia.

I què passarà per Setmana Santa?

Aquí pocs gosen fer una previsió ferma, perquè hi ha discrepàncies importants entre els diversos models meteorològics, però caldrà seguir l’evolució de la borrasca que hi ha a prop de les Açores. I és que el temps per la Setmana Santa a Barcelona i a Catalunya es podria veure condicionat per una borrasca, que es troba situada al bell mig de l’Atlàntic i que durant el cap de setmana es dirigirà cap a la península Ibèrica. El que tots apunten és que caldrà esperar a dimarts per afinar una mica més la previsió, i sobretot, auguren gairebé tots un dimecres inestable, amb pluja.

Sigui com sigui, en la previsió del Meterocat per aquest cap de setrmana no hi ha cap indici que tornem a viure un dijous o un divendres com el que hem tingut a Barcelona, amb un sol radiant i molta escalfor sobretot a migdia. Ara bé, tampoc no ens caldrà el paraigua malgrat les previsions inicials.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a abril 09, 2022 | 10:15
    Català abril 09, 2022 | 10:15
    La previsió del temps més encertada és aquella del País Valencià: "Penyagolosa emboirat, als tres dies o eixut o mullat". Infalible.

Nou comentari

Comparteix