Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canadell i Batlle, dos homes i un canvi de ‘look’
  • CA

El tancament de les perruqueries va ser accidentat al principi de l’estat d’alarma –quan per alguna raó que no s’ha acabat d’entendre el govern de Pedro Sánchez va decidir que eren un servei essencial d’higiena i 24 hores després va haver de rectificar perquè ni els responsanbles d’aquests negocis sabien com encarar la situació– i la reobertura ha estat molt comentada. De fet, d’alguna manera s’ha acabat evidenciant que, efectivament, que algú et talli els cabells és un servei que, tants acostumats que hi estem, no valorem prou. Per això des d’ahir, el primer dia de la fase zero de la desescalada –a Bacelona ja en parlarem de quan pot començar la fase 1–, les perruqueries i els barbers són establiments que s’estan trobant amb clients i clientes fent cua per agafar hora. Ho vam veure ahir en una perruqueria de Nou Barris. I avui hem ensopegat amb dues proves vivents que molta gent estava esperant aquest dia, després de setmanes, per anar-se a tallars els cabells. I es tracta de dos homes.

El primer cas a examen és el de Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona. La setmana passada, en una roda de premsa telemàtica que va fer amb la vicepresidenta primera de l’entitat, Mònica Roca, apareixia correactament pentitat però amb una mata abundant de cabells. Sense que considerem que sigui revelar cap secret, podem dir que durant les proves de so els comentaris en broma entre Mònica Roca i Joan Canadell van tenir els cabells com a protagonistes. El president de la Cambra va haver d’admetre que anava “molt ben clenxinat” perquè feia massa dies que no es podia tallars els cabells i almenys els havia de portar endreçats. Aquest matí, Canadell ha fet una altra roda de premsa i el seu aspecte havia canviat radicalment: havia aprofitat el primer dia d’obertura de les perruqueries.

Joan Canadell el 29 d'abril i, a la dreta, aquest dimarts, 5 de maig, l'endemà de la reobertura de les perruqueries

Joan Canadell el 29 d’abril i, a la dreta, aquest dimarts, 5 de maig, l’endemà de la reobertura de les perruqueries

 

L’altre cas és el d’Albert Batlle, tinent d’alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona. El regidor ha sigut molt més explícit i ell mateix ha penjat al seu compte de Twitter les dues fotos, abans i després de tallar-se els cabells, amb un agraïment als barbers i les perruqueres.

Albert Ballte, abans i després de tallar-se els cabells en la fase zero del desconfinament

Albert Ballte, abans i després de tallar-se els cabells en la fase zero del desconfinament

 

Més notícies
La cua del racionament del tallat de cabells: prova de foc de la fase zero
Notícia: La cua del racionament del tallat de cabells: prova de foc de la fase zero
Comparteix
Primer matí de reobertura en una perruqueria de Nou Barris | Molts clients descobreixen que altres veïns han sigut més ràpids que ells
Repartiment de mascaretes al metro de Barcelona el dia que molts treballadors no essencials tornaven a la feina / A.G.
Canadell reclama que l’Estat torni les competències a la Generalitat però exigeix mantenir els ERTOs
Notícia: Canadell reclama que l’Estat torni les competències a la Generalitat però exigeix mantenir els ERTOs
Comparteix
El president de la Cambra de Barcelona creu que un rescat europeu amb intervenció de la UE permetria controlar que es fan els inversions correctes
‘Mascat’, la mascareta que Canadell proposa fabricar “a milions” a Catalunya
Notícia: ‘Mascat’, la mascareta que Canadell proposa fabricar “a milions” a Catalunya
Comparteix
El president de la Cambra critica el desconfinament per províncies, que considera que "no té cap lògica"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa