Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
‘Mascat’, la mascareta que Canadell proposa fabricar “a milions” a Catalunya
  • CA

Catalunya hauria de ser capaç de fabricar massivament, “per milions”, les mascaretes que costen tant de trobar –fins i tot ara, n’hi ha poques– i que seran imprescindibles per al desconfinament. És l’opinió del president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, que ha anunciat que l’entitat que representa està treballant en un projecte per fer-ho possible, per fer possible la ‘Mascat’. “Estem pendents del que diu la comunitat mèdica sobre quines seran les necessitats i la setmana que ve donarem més detalls del que proposem”, ha anunciat en una roda de premsa virtual aquest dimecres. De fet, aquest comentari ha sigut poca estona després que l’Ajuntament de Barcelona hagi anunciat que demana que les mascaretes, igual que els guants, siguin obligatòries al transport públic.

Sobre el desconfinament per províncies dissenyat pel govern espanyol, Canadell l’ha criticat obertament. El troba “molt poc apropiat” i no hi veu “cap lògica”. “Que ens ho expliquin, per què no entenem que una delegació provincial [del govern espanyol] pugui tenir els recursos per planificar amb èxit el desconfinament, ni que pensin que a 600 quilòmetres de distància puguin saber millor que aquí quines són les nostres necessitats en aquesta qüestió”, ha dit.

Més notícies
La Cambra demana que l’Ajuntament ampliï les terrasses per espaiar els clients sense perdre negoci
Notícia: La Cambra demana que l’Ajuntament ampliï les terrasses per espaiar els clients sense perdre negoci
Comparteix
Canadell dona suport a la reclamació del Gremi de Restauració | També reclama ajuts directes per impedir que les empreses tanquin
El govern d’Ada Colau demana fer obligatori l’ús de guants i mascareta al transport públic
Notícia: El govern d’Ada Colau demana fer obligatori l’ús de guants i mascareta al transport públic
Comparteix
La regidora Rosa Alarcón demana un protocol de seguretat "per recuperar la confiança" dels usuaris

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa