Cacen ‘in fraganti’ cinc lladres rellotgers quan robaven a un turista

Els Mossos els van detenir a tots, un d'ells menor, i van recuperar tres objectes robats

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada de diumenge cinc joves per un robatori amb violència a Barceloneta. Els arrestats, un dels quals menor d’edat, van ser enxampats in fraganti robant un rellotge. En el moment de la detenció, la policia va localitzar dos aparells més. Els fets han tingut lloc als volts de les cinc de la matinada a la Barceloneta quan una patrulla de paisà va localitzar un grup de joves que observaven als turistes.

[r:1]

A l’altura del passeig Joan Borbó, explica el cos policial, els joves haurien encerclat la víctima i, després de donar-li algunes empentes, li van sostreure el rellotge d’una estrebada. Els agents, amb el suport d’altres efectius uniformats de la comissaria de Mossos de Ciutat Vella, van poder perseguir els joves i detenir-los. A banda de recuperar el rellotge, en van localitzar dos més que presumptament també haurien sostret. Els joves, quatre d’ells de 19 anys i un menor, han estat arrestats acusats d’un presumpte delicte de robatori amb violència a la via pública.

Més informació

Comentaris

  Silvio 03/06/2019 8:43 am
  No pasa res, unes hores a comisaria i al carrer, a no ser que siguin Catalans, si ho son, 25 anys de preso.
  rkl 03/06/2019 11:11 am
  de quina nacionalitat són?
  Max 03/06/2019 4:57 pm
  L'origen d'aquests xicots ? Fer-ne constar l'origen, en el cas hipotètic de que no sigui Catalunya, fa que les persones políticament correctes et considerin un racista xenòfob d'extrema dreta ?

Nou comentari