Buch reconeix que els ultres del Barça van començar els aldarulls durant el clàssic

Precisa que un grup "violent" vinculat a l'extrema dreta es va enfrontar a manifestants independentistes

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha atribuït els aldarulls que es van produir al voltant del Barça-Madrid d’aquest dimecres a un grup “minoritari violent” vinculat “a l’extrema dreta”. El màxim responsable polític de la policia catalana ha concretat que els ultres del Barça van ser els culpables de l’inici dels disturbis després d’enfrontar-se a manifestants independentistes.

Després de la topada entre els dos col·lectius, Buch ha precisat que els agents antiavalots van intervenir i van començar a rebre llançament d’objectes, segons recull Europa Press. 

[r:1]

Ha indicat que fins les vuit del vespre la situació s’havia desenvolupat “de forma cívica i pacífica”. El conseller ha apuntat que el dispositiu va complir els “set objectius” que s’havia proposat i per això ha valorat que l’actuació policial va ser “adequada i ajustada a la realitat”, segons informa l’ACN. 

Pel que fa a l’acció que Tsunami Democràtic pretenia fer dins el Camp Nou amb drons, Buch ha indicat que els Mossos d’Esquadra no ho coneixien i que van actuar els “sistemes d’inhibició del Barça” com fan en tots els partits.

Més informació

Comentaris

  Marduix 19/12/2019 3:35 pm
  Una pregunta: quants energúmens últres causants dels problemes van capturar els Mossos?
  Buch mentider 19/12/2019 4:28 pm
  Els boixos van començar els aldarulls atacant la gent que hi havia concentrada, però els mossos en lloc de parar-los els peus van carregar contra tothom. Per això la gent es va indignar i van començar els enfrontaments. Els mossos són tant fatxes com els boixos nois, per això els deixen actuar. Buch dimissió, per mentider i per inutil!.
  Molt de franquista infiltrat al cos 19/12/2019 4:40 pm
  sí, i els seus subordinats van fer-los costat i van començar a repartir llenya als independentistes, dimissió i expulsions del cos JA!!
  Soci 7xxx 19/12/2019 6:18 pm
  Deixa de donar excuses hi dimiteix ja
  el Buch no dimitirà, ni el cesaran 19/12/2019 6:59 pm
  xq hauria d dimitir tot el govern en pes..ja q ells hi estan d'acord i ja els hi va bé... volen les ovelles altre cop al corral...estan acovardits i esmaperduts, volen continuar vivint del souet del partit fins la jubilació i nosaltres, el Poble, els hi exigim q cumpleixin amb el programa q portaven, q x això els vam votar
  Fazor 20/12/2019 7:26 am
  Per això els teus cadells, només múscul i gens de cervell, es varen dedicar a ostiar nenes de 15 anys?

Nou comentari