Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Bodegueta del Poble Sec, irreconeixible

A la plaga de tancament de negocis a la ciutat, sobretot llibreries i bars o restaurants, se li suma ara una nova modalitat: la remodelació profunda que transforma els establiments en una ombra del que eren. Això li ha succeït a La Bodegueta del Poble Sec -n’hi ha d’altres amb el mateix nom a Rambla Catalunya, carrer Provença o al Guinardó-, un local que va haver de suspendre obligatòriament l’activitat durant la pandèmia.

Convertit en restaurant hondureny, ja sense les botes de vi

Més endavant, va reobrir com a restaurant hondureny aproximadament durant un any si bé els seus amos ja es van desprendre de les característiques botes de vi que hi havia al costat de les taules. Com a mal menor, el local havia conservat els vidres gravats a l’entrada, així com la nevera amb les portes de fusta que li atorgaven una fesomia singular per als clients habituals i els nouvinguts.

El local original de La Bodegueta del Poble Sec/ Barcelona Singular
El local original de La Bodegueta del Poble Sec/ Barcelona Singular

Un establiment de pollastre fregit sense els elements distintius del passat

Però els actuals propietaris han esborrat definitivament qualsevol tret diferencial d’aquest local del carrer Blai número 47 després de convertir-lo en un lloc de pollastre fregit (Halal Fried Chicken), amb un menjador sense els vidres gravats ni la nevera amb les portes de fusta, sense l’encant del passat i que s’assembla més al menjador d’un domicili particular que a un establiment públic.

Fa tot just cinc dies el barri del Congrés perdia el bar Marc’s Entrepans després de 50 anys, fruit d’una jubilació precipitada per la pandèmia i la inflació. D’altra banda, a meitats d’octubre va abaixar la persiana la botiga del forn Bopan de Rambla Catalunya, que finalment no va poder arribar a un acord amb els propietaris del local per allargar un servei que prestava d’ençà 1984.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa