Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tanca un bar d’entrepans amb mig segle de vida al barri del Congrés
  • CA

El barri del Congrés i els Indians ha patit una pèrdua important. Pol Rovirosa, periodista d’Europa Press i fill dels propietaris del bar Marc’s Entrepans, ha explicat a través de Twitter que l’emblemàtic bar ha tancat les portes després de mig segle de vida en aquest punt de Barcelona. El motiu és una jubilació, però les dificultats viscudes a tota la ciutat en els darrers anys i mesos, han precipitat el tancament d’aquest establiment fins ara situat al número 140 del passeig Maragall.

“El bar dels meus pares fundat pels meus avis, tanca per jubilació. I amb ell 47 anys de records familiars i de tota la meva vida. Un exemple més de com la pandèmia i la inflació han precipitat la desaparició de locals històrics que donen identitat als barris”, ha dit Rovirosa en un tuit que ha rebut diversos comentaris de clients lamentant que Marc’s Entrepans abaixi la persiana. Alguns d’ells són: “Els millors entrepans de Barcelona que ens fotíem a casa els teus pares. Quina llàstima, Pol”, “El trobarem a faltar” i “Una pena, però 47 anys és una proesa familiar de servei de barri per sentir-se ben orgullós. Gràcies”.

Un dels establiments del forn Bopan va tancar després de 40 anys a la Dreta de l’Eixample

La setmana passada Barcelona va perdre un altre comerç emblemàtic. Es tracta d’un dels establiments del forn Bopan, que estava situat al número 119 de rambla de Catalunya, al barri de la Dreta de l’Eixample. Tal com va indicar a través de Twitter Bopan, l’establiment es va haver de tancar en contra de la seva voluntat. “Davant la impossibilitat d’arribar un acord amb la propietat del local i en contra de la nostra voluntat, el dia 17 d’octubre ens vam veure obligats a tancar”, va detallar.

En el mateix fil de Twitter Bopan va posar sobre la taula la seva llarga trajectòria al districte de l’Eixample. “Aquí va néixer Bopan el juny del 1984, ha passat gairebé 40 anys donant vida aquest racó de l’Eixample, fent barri i aprofitant el valor de Barcelona”, va reivindicar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa